banner

Ben jij ook een wintersporter die graag vroeg opstaat? Of blijf je liever wat langer liggen. Voor iedereen die zijn reisgenoten (of zichzelf) moet overtuigen om een keer vroeg op te staan tijdens de wintersport, hebben we hieronder vijf mooie foto’s van vroege vogels verzameld. Kijk mee en wie weet zet je de volgende keer tijdens je wintersport ook wel extra vroeg de wekker.

Er staan nog geen rijen bij de lift

Vind jij die enorme rij bij de skilift ook zo vervelend? Vooral wanneer de skilessen beginnen is het enorm druk bij de skilift. Wanneer je vroeg opstaat, breng je meer tijd op de piste door dan in de rij! Wij maakt gisteren deze foto in Obertauern. Hoewel het een van de drukste weken van het seizoen is, staat er om half 9 echt nog niemand in de rij. Heerlijk! Niet voor niets is het een van onze tips om de files bij de skiliften te ontwijken.

Geen rijen bij de lift in Obertauern
’s Morgens staan er nog geen rijen bij de lift,

Ook in Stubaital zijn de liften nog leeg

Niet alleen in Obertauern is het ’s morgens vroeg nog erg rustig op de piste. Ook in het Stubaital is de beloning voor vroege vogels groot. Kijk maar naar deze foto van de lege gondels in de ochtend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stubaier Gletscher (@stubai_glacier) op

Van de zonsopgang word je blij.. erg blij

Wanneer je vroeg op de berg bent en het geluk hebt dat de zon net op komt, dan kan je daar behoorlijk gelukkig van voelen. Net als deze wintersporters die al vroeg omhoog zijn gegaan in Tignes. Wij worden bij het zien van deze foto helemaal blij. Jij ook?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Early morning ski with @johantessier9 #firsttracks ?❤️⛷

Een bericht gedeeld door Isabelle Juliëtte de Rue (@isabellederue) op

Niet alleen bij het skiën of boarden

De zonsopgang in de bergen is iets magisch. En dat geldt niet alleen als je aan het skiën of boarden. Ook wanneer je aan het winterwandelen bent, is het prachtig. Wij waren erg onder de indruk van deze foto uit Californië. De fotograaf heeft precies op het juiste moment afgedrukt. Mooi hè!?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vega I ? (@vegaj88) op

Voor ons het begin, voor andere het einde van de (werk)dag

Ze zijn toch wel een beetje onze helden, de chauffeurs van de pistenbully’s die er altijd voor zorgen dat de pistes geprepareerd zijn. Met machtige machines rijden zij de sneeuw plat om de pistes vorm te geven. Gelukkig kunnen de bestuurders tijdens hun werkdag genieten van prachtige uitzichten over de besneeuwde bergen. Moet je zien hoe de werkdag van deze pistenbullychauffeur in skigebied Reiteralm eindigt…

Over Foto Friday

De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s over de actualiteit of skigebieden op de sociale kanalen. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt! Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via de sociale kanalen:

Tot de volgende foto friday! Yay!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Völkl skisokken getest
Ook interessant
Live wintersportbeelden: ‘Kaiserwetter’ in Oostenrijk