Gelukkig nieuwjaar
Natuurlijk wensen wij jullie allemaal ook een sneeuwrijk jaar toe met veel mooie pistes, lekkere poeder en mooie wintersportvakanties! Wij wensen alle wintersporters een heel gelukkig nieuwjaar! En vooruit, voor alle niet wintersporters ook. Natuurlijk wensen we iedereen een jaar vol wintersportvakanties, mooie dagen op of naast de piste. Met sneeuw, zon of allebei tegelijk. Vol nieuwe avonturen, gezelligheid en sportieve activiteiten.

In Oostenrijk is 2018 prachtig geëindigd. Het is twee dagen geleden begonnen met sneeuwen en er is een flink pak sneeuw gevallen. Bij ons in het dal is zeker 40 cm sneeuw gevallen. waardoor alles er super winters uitziet. Komende dagen blijft het koud. Er valt veel sneeuw en alleen vandaag schijnt de zon. We laten ons de komende dagen verrassen door de enorme en gaan er gewoon van genieten.

Oud en nieuw in Oostenrijk: Silvester

Oud en nieuw werd natuurlijk ook in Oostenrijk uitgebreid gevierd. Hier heet het “Silvester” en net als in Nederland werd op 31 december het oude jaar met vuurwerk en champagne uitgeluid. De gewoontes hier zijn wel een klein beetje anders dan bij ons. De mensen wensen  je al op oudejaarsdag een “Gute rutsch” toe, in plaats van dat ze je op nieuwjaarsdag een “gelukkig nieuwjaar” toewensen. Weet je gelijk wat de Oostenrijkers gisteren tegen je zeiden. 😉

Gelukkig Nieuwjaar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Willem D A Laros (@willemlaros) op

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Bergen sneeuw (130 cm!) onderweg naar Oostenrijk
Ook interessant
Live: dikke sneeuwdump in Oostenrijk – 31 dec. 2018