Zolang de kinderen niet leerplichtig zijn, geniet je het voorrecht om buiten de schoolvakanties om te kunnen wintersporten. Een fijne mogelijkheid die een hoop geld (en ongemak) kan besparen. Mits je het slim aanpakt. Je moet er namelijk zeker van zijn dat het skigebied wél voldoende sneeuw heeft en dan ook nog een mooie aanbieding zien te scoren. Deze winter heeft Obertauern met een onweerstaanbare actie. Namelijk ‘Bobby’s Schneeabenteuer Woche‘. Tijdens de sneeuwavontuur weken van de Bobby (de mascotte van Obertauern) leren kinderen skiën of boarden voor slechts € 225,- per week. En bij die prijs is alles inbegrepen!

kinderen op skiles
Beeld: Obertauern

Bobby’s sneeuwavontuurweken

Tussen 14 december en 21 december is iedereen druk. Maar in Obertauern heerst rust. En dankzij de enorme sneeuwdump van de afgelopen weken, kan je hier al perfect wintersporten. Je profiteert van het voorseizoen, en je profiteert van de lage prijzen. Zijn de kinderen nog niet leerplichtig? Dan is dit het perfecte moment voor een wintersport.

All inclusive

Wanneer je gebruik maakt van Bobby’s sneeuwavontuur aanbieding, dan kost de wintersport voor je kind maar € 225,- euro. Dit is inclusief:

  • skiles of snowboardles
  • verblijf in één van de partnerhotels
  • skimateriaal of snowboarduitrusting
  • liftkaart
  • deelname aan activiteiten
  • transfer vanaf de luchthaven in Salzburg (indien van toepassing)

Kortom, voor € 225,- is je kind helemaal klaar voor de wintersport.

Kerstmarkt obertauern
De kerstmarkt in Obertauern (Copyright Tourismusverband Obertauern)

Verruil kerststress voor wintersport

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de aanbiedingsperiode van 14 december tot 21 december! Wil je gebruik maken van deze aanbieding en de kerststress verruilen voor een sneeuwzekere wintersport? Lees dan hier meer over het aanbod en hoe je kan boeken bij één van de partnerverblijven. En wie weet zit jij binnenkort in Obertauern en breng je een bezoek aan de hoogst gelegen kerstmarkt van SalzburgerLand. Zo wordt het gegarandeerd een memorabele adventstijd!

meer informatie en boeken

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Trip Tip: Advent in Filzmoos
Ook interessant
Review: Helly Hansen H1 Pro thermokleding getest