Nog even en Sinterklaas is weer in het land. En wat is er nou leuker dan 's avonds stiekem cadeautjes in die kleine schoentjes stoppen. De kunst is alleen om voor een klein bedrag iets leuks te vinden. Maar als dat lukt, is de pret alleen maar groter. Wij helpen je vast op weg. Met de leukste cadeaus waar je kind deze winter(sport) ook echt iets aan heeft. En niet alleen in de winter. Check it out!

Schoencadeaus voor de winter(sport)

Wij zoeken ieder jaar weer schoencadeaus waar we ook daadwerkelijk wat aan hebben tijdens de wintersport. Maar deze nuttige cadeaus, moeten natuurlijk wel echt als een 'cadeautje' voelen voor de kinderen. De categorie 'leuk om te geven, leuk om te krijgen' met als toevoeging 'en om daadwerkelijk te gebruiken'. Want helaas zijn in het verleden heel wat schoencadeaus verloren gegaan in de grote berg speelgoed.

Maar deze wintersport cadeaus dus niet. Deze schoencadeautjes zijn goud waard. Bij het uitpakken, maar nog veel meer straks tijdens de wintersport.

Lego Pistenbully

Wie droomde hier als kind eigenlijk niet van? Een eigen pistenbully.

Deze pistenbully zet je binnen een uur in elkaar en daarna ben je klaar om te gaan. Wij hebben hem inmiddels twee jaar. Uiteraard in de schoen van één van de kinderen aangetroffen, maar tot ieders grote plezier. Elke winter wordt hij weer in elkaar gezet. Je koopt hem hier, maar wees snel! Zodra de eerste sneeuw valt, raakt deze pistenbully al snel uitverkocht.


Warme wanten

Een paar warme wanten is ideaal voor de allerkleinsten tijdens de wintersport. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in een babymaat! De brede, strakke boorden zorgen ervoor dat ze goed afsluiten en de hele dag blijven zitten. Zo houden ze je kleintje de hele dag warm en droog.

Tijdens het spelen in de sneeuw kunnen wanten wel een beetje nat worden vanbinnen. Een tweede paar is dan geen overbodige luxe. Een van onze favoriete wanten zijn deze van Sinner.


Voorleesboek: De gorgels en het geheim van de gletsjer

Tijdens de wintersport heb je alle tijd om weer eens uitgebreid voor te lezen. En dit fantastische nieuwe boek van de Gorgels speelt zich ook nog eens af in de alpen! Niet zo gek dat dit boek tot de favorieten van onze skigrage zoon behoort. En ook in Nederland is dit een heel fijn cadeau trouwens. Wat het is gewoon echt een ontzettend leuk boek! Voor alle kinderen vanaf 4 jaar tot een jaar of 8.  Je koopt het onder meer online en op dit moment geldt ook nog gratis verzending bij deze bestelling.

 


Uno, het ultieme wintersportspel

Een fantastisch schoencadeau voor een klein bedrag! Uno is voor ons het ultieme wintersport spel. Waarom? We speelden het voor het eerst tijdens de wintersport. En we spelen het sindsdien altijd op wintersport. We hebben het altijd bij ons. Als we in een restaurant wachten op ons eten, tijdens de après ski of gewoon 's avonds. Uno komt altijd van pas. Een spelletje duurt soms nog geen minuut, maar stelt de kinderen altijd tevreden.

Je koopt het trouwens onder meer bij bol.com.


Ski zonnebril

Ieder kind wat op wintersport gaat, heeft een ski zonnebril nodig. Op de piste heeft een skibril de voorkeur, maar als je kind niet aan het wintersporten is, moeten ogen ook beschermd worden tegen UV straling.

Hiernaast staat een perfecte zonnebril voor kinderen. De zonnebril beschermt goed, zit goed en blijft goed zitten. Ook tijdens het sleeën, skiën en spelen in de sneeuw. Sinterklaas is een praktische man. Hij koopt de afgebeelde ski zonnebril voor kinderen voor 20 euro.


Playmobil wintersport

Je kind voorbereiden op zijn of haar (eerste) wintersport. Dan komt dit setje van Playmobil vast goed van pas! Alles wat je kind tijdens zijn of haar eerste skiles tegenkomt, kan je hiermee alvast voorbereiden.

Ski's, stokken, skikleding en zelfs een echte mascotte. Zo kan je je kind spelenderwijs alvast een beetje voorbereiden. Kinderen blij, ouders blij. Je koopt dit setje voor nog geen 35 euro.


Schoencadeaus voor de wintersport, welke kies jij?

Ondanks dat onze kinderen al een tijdje niet meer geloven dat Sinterklaas bestaat, is er altijd wel een ochtend dat er toch een kado in hun schoen zit. Natuurlijk weet niemand wie dat erin heeft gedaan 😉

Vorig jaar kreeg de jongste zoon het boek van de Gorgels (een groot succes). De oudste zoon was blij skiwax, zodat hij snel voor een wedstrijd nog even zijn ski's kan waxen. Kleine cadeaus, groot plezier. Wat er dit jaar in de schoen komt, is nog een groot geheim (ze lezen mee 😉 )

En wat staat er bij jullie op het lijstje? En wat zit er straks in de schoentjes? Wij zijn benieuwd! Dus laat het ons vooral weten via het opmerkingenveld hieronder.

Het sneeuwt!
Van deze cadeau's worden kleine wintersporters blij!

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat wij een vergoeding ontvangen wanneer je via één van deze links een aankoop doet. Jou kost dit overigens niks extra’s. Wel doe je ons hier een groot plezier mee!

Eerder verschenen
Colmar Ski collectie 2024: meer dan skikleding alleen
Ook interessant
7 redenen om met de trein op wintersport te gaan