Kan jij ook niet wachten tot je de poeder weer in kunt? Een van de fijnste manieren om de donkere avonden tot kerst door te komen is het kijken van ski films vind ik. Sinds een paar dagen is er een nieuwe film die het bekijken waard is: ‘Freeride Symphony‘, een film die niet alleen je ski-hart sneller doet kloppen, maar ook je ziel een beetje raakt.

Op zoek naar het perfecte moment

In de 20 minuten lange film wordt een hechte groep skiërs en snowboarders gevolgd in hun skigebied Engelberg-Titlis. Allemaal zijn ze op zoek naar hun perfecte moment – van ongerepte poedersneeuw tot zonsondergangen op steile hellingen. Met veel persoonlijke verhalen en de intieme band tussen de skiëren zorgen dat het een unieke film is geworden.

Kortom, perfect voor die koude avonden, met een warme chocolademelk in de hand, klaar om weg te dromen bij het spectaculaire landschap en de passie van Engelberg. Je kunt deze film trouwens (gratis) bekijken via Youtube.


Meer over freeride walhalla Engelberg

Engelberg is een van onze favoriete skigebieden. Het skigebied is niet zo groot, maar biedt wel enorm veel gevarieerde afdalingen, waarvan sommige met wel 2.000 hoogtemeters verschil! Echte freeriders kunnen hier op jacht naar ‘The Big 5‘, vijf freeride routes die direct bij de lift beginnen. Bij de juiste omstandigheden, kan je ze allemaal op een dag afleggen.

Absolute hoogtepunt is de Galtiberg, een van de langste poederafdalingen van de Alpen. Deze begint boven op de Titlis en eindigt helemaal in het dorp. En wil je na al deze afdalingen nog meer off piste avontuur? In Engelberg-Titlis zijn ontelbaar veel skiroutes te vinden.


Zelf een keer naar Engelberg?

Heb jij een passie voor off piste en poederskiën? En wordt je heel blij van dit soort beelden? Dan moét je echt een keer naar Engelberg-Titlis. Nergens kan je deze passie beter delen dan in dit prachtige skigebied. Meer informatie, accomodaties, routes en tips zijn te vinden op de website van Engelberg. Of lees een van onze andere inspirerende artikelen over Engelberg:

WIN een reis naar Engelberg-Titlis

Wat ons betreft, is de wintersport de mooiste vakantie van het jaar. Tijdens een skivakantie worden herinneringen voor het leven gemaakt. En het wordt natuurlijk nog leuker als die wintersport gratis is!

Je maakt NU kans op een skivakantie naar het prachtige Engelberg en een ontmoeting met ‘Snowflake’ – de 77-jaar oude de ‘hoogtemeter miljonair’

Eerder verschenen
Maak herinneringen voor het leven tijdens een familie wintersport in Skicircus
Ook interessant
Wintersport voorpret: zo maak je skikleding waterdicht voor je wintersport