banner

Wist jij dat de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) is opgericht om alle mensen met een passie voor de bergen te verbinden. Zowel in de zomer als in de winter. De vereniging is er niet alleen voor klimmers en wandelaars, maar ook voor wintersporters!

In dit artikel geven je we vijf goede redenen om nog dit jaar het lidmaatschap van de NKBV aan te vragen.

De NKBV is opgericht om alle mensen met een passie voor bergen te verbinden.

1. De meest uitgebreide reisverzekering voor wintersporters

Speciaal voor haar leden heeft de NKBV een reisverzekering ontwikkeld met een uitstekende dekking. Dit is de enige wintersportverzekering waarbij je zowel op als naast de piste volledig verzekerd bent. Met deze verzekering ben je maar liefst 60 dagen achter elkaar verzekerd. Ook wanneer je graag off piste skiet en onverwacht de helikopter nodig hebt.

En omdat de NKBV deze verzekering voor al haar leden tegelijk afsluit, is de premie ook nog eens aantrekkelijk laag! Voor maar € 38,50 ben je een jaar lang tijdens elke reis verzekerd. In de laatste maanden van 2021 kost de reisverzekering zelfs maar € 17,50.

Toerskiën & NKBV
Verzekerd op én naast de piste (Foto: NKBV)

2. 10% korting bij Bever

Wanneer je lid bent van de NKBV krijg je maar liefst 10% korting op al je aankopen bij Bever, dé outdoorwinkel van Nederland. Ben jij van plan om deze winter een nieuwe ski outfit, skibril, ski’s of skischoenen te kopen? Dan heb je je lidmaatschap al snel terugverdiend.

Met 10% korting heb je dat lidmaatschapsgeld echt supersnel terug verdiend…

3. Deelnemen aan de allerleukste wintersportreizen

Leden van de NKBV kunnen deelnemen het reisprogramma van Bergsportreizen, de reisorganisatie van de NKBV. Zij organiseren speciale workshops, reizen en cursussen. Hier ontmoet je gelijkgestemden, train je vaardigheden en kom je op de mooiste plekken. Voor wintersporters zijn er hele mooie bergsportreizen om je kennis en kunde van lawines en veiligheid, off piste skitechniek, (toer)skiën en sneeuwschoenwandelen te verbeteren. Voor wintersporters is er zelfs een speciale freeride week. Hoe tof is dat!?

Deelnemen aan de allerleukste wintersportreizen.

4. Ook voordeel in de zomer

Ben jij iemand die ook in de zomer graag naar de bergen reist? NKBV leden krijgen het hele jaar door maar liefst 50% korting op overnachtingen in de berghut. Deze korting geldt bij maar liefst 1.200 berghutten in de Alpen en Pyreneeën.

Daarnaast ontvangen leden 5x per jaar de hoogtelijn, het meest inspirerende bergsport magazine van Nederland.

PS: wist je dat je met het NKBV-lidmaatschap bijdraagt aan het onderhoud van paden en hutten in de Alpen en Pyreneeën? Elk jaar draagt de vereniging € 400.000 bij aan het Gegenrecht Fonds die dit onderhoud op zich neemt. 

5. Het kost maar 5 euro en dan krijg je ook nog gratis handschoenen

Lid worden kost de laatste 3 maanden van het jaar slechts €5,- (normaal € 52,50) en dan krijg je ook nog eens een paar Rab handschoenen (ter waarde van 25 euro). Voor het geld hoef je het dus echt niet te laten.

NKBV Rab handschoenen
Bij een lidmaatschap krijg je een paar fijne handschoenen.

Lid worden? Of meer informatie?

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? En wil je graag lid worden? Of meer weten over de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging? Kijk dan op nkbv.nl/kwartaalactie

Ben je al lid van de NKBV? Hartstikke goed! Bestaande leden kunnen tot 31 december heel voordelig de NKBV-reisverzekering afsluiten. Ideaal voor als je in december nog op wintersport gaat!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Alles wat je wilt weten over de trein naar Oostenrijk
Ook interessant
5 perfecte skigebieden voor beginners in Frankrijk