Super handig, grote webshops die alles verkopen wat je nodig hebt voor je wintersport. Wij maken er zelf maar al te graag gebruik van. Maar soms stuiten we opeens op een leuke kleinschalige webshop. En dan kunnen we het niet laten om daar een bestelling te plaatsen. Gewoon omdat we de ondernemer de business gunnen of omdat er duidelijk zoveel tijd en liefde in de producten zit. En natuurlijk omdat het leuk is, om net even wat andere items dan je wintersportende vrienden te bezitten.

Hieronder onze favoriete kleinschalige wintersport webshops.

1. Chickies & Binkies 

In de webshop van Chickies & Binkies vind je stoere wintersportkleding voor jongens en meiden. De collectie is beperkt, maar ze hebben wel altijd iets wat in de smaak valt. De producten worden leuk verpakt, wat dan weer extra leuk is voor de ontvanger. Bij Chickies & Binkies vonden wij onder andere super coole rugzakken en zonnebrillen voor kinderen.

www.chickiesbinkies.nl

 

leukste webshops voor wintersport2. Heidi Liebt

Dit merk leerden we kennen in Oostenrijk, maar blijkt gewoon uit Nederland te komen. De mutsen van Heidi Liebt zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens super van kwaliteit. Daarbij worden ze ook nog eens gemaakt met het oog op duurzaamheid. What’s not to like?!?

www.heidiliebt.com

3. Grep Gloves

leuke kleine webshopsNieuw op de markt met een goed idee: Grep Gloves. Dit Nederlandse bedrijf maakt freeski en snowboard handschoenen en wanten met extra grip. De wanten en handschoenen worden ontworpen voor optimaal comfort. We hebben ze nog niet kunnen testen, want we hebben dit bedrijf pas deze zomer ontdekt. Maar we hopen deze winter een paar te bemachtigen. En als ze technisch net zo goed presteren als ze eruit zien, dan belooft dat veel goeds voor komende winter. We houden je op de hoogte…

www.grepgloves.com

4. Orsden

orsden truiDe enige webshop van niet Nederlandse afkomst. Orsden heeft coole après ski truien. En een ontzettend mooi skijack. Speciaal op ons verzoek kwamen ze met de mogelijkheid om naar Nederland te verzenden. Als enige land buiten de US. Daarmee ben je tijdens de après ski zeker origineel. Check it out!

www.orsden.com

 

Mocht je nog een tip voor ons hebben, dan horen we het graag! Wij zijn altijd op zoek naar leuke webshops om gear te scoren!

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Snow Space Salzburg: Flachau, Wagrain en Alpendorf
Ook interessant
Val Thorens vervangt oude stoeltjeslift door moderne gondel