Yes! het sneeuwt in Oostenrijk! Als we uit het raam kijken zien we dikke sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. Een heerlijk gezicht.. Gisteren sneeuwde het al in het Westen van Oostenrijk en vandaag sneeuwt het ook bij ons in SalzburgerLand.

Winterbeelden!

Hieronder hebben we de mooiste winterbeelden van vandaag verzameld. We zullen onze website regelmatig updaten met de mooiste sneeuwfoto’s van deze winter. Wil jij daarvan op de hoogte blijven? Volg ons dan via:

Super skidag in skigebied Saalbach

Wintersporters die vandaag in skigebied Saalbach waren hadden geluk. De pistes liggen er zo te zien super bij. En het is ook nog eens heerlijk rustig bij de liften en de pistes. Inmiddels ligt er zo veel sneeuw dat het overgrote deel van het skigebied geopend is. Alleen nog een paar liften in Fieberbrunn en een aantal oefenliften zijn nog gesloten.

Live 14 decemver skigebied Saalbach
Een heerlijk skidag in Saalbach.

 

Prima pistes in St. Anton

Ook in het populaire skigebied St. Anton liggen de pistes er mooi bij. Het sneeuwt nog wel een beetje, dus een goede skibril is vandaag zeker geen overbodige luxe.

Live sneeuwval in Oostenrijk
In St. Anton liggen de pistes er prima bij!

Poederskiën in Montafon

In het Westen van Oostenrijk viel het meeste sneeuw. Daar viel gisteren en vandaag zo’n 30 cm sneeuw. Genoeg om de eerste afdalingen door de poeder te maken. Zoals op deze foto uit het sneeuwzekere skigebied Montafon. Wij worden hier wel een beetje jaloers van.. jullie ook?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andrea ❄️ ^^ (@andrea__snowflake) op

Gisteren al dik pak sneeuw in Frankrijk

In de Franse skigebieden sneeuwde het gisteren al enorm. Daar viel zeker 40-50 cm sneeuw. Moet je onderstaande foto uit skigebied Les Menuires zien. Wat het sneeuwde het hard daar!

Sneeuw in Les Menuires
Het sneeuwde heel hard in Les Menuires.

 

Zelfs in Winterberg sneeuwt het

Niet alleen in de Alpen sneeuwt het. Ook dichterbij huis, in Winterberg is afgelopen nacht weer wat sneeuw gevallen. Genoeg om vandaag drie skiliften en een piste te kunnen openen. Maar ook genoeg om lekker in de sneeuw te spelen met de slee. Heerlijk gezicht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ols´Berghaus (@olsberghaus) op

Vanaf morgen schijnt de zon in Oostenrijk

Liefhebbers van zon en strakblauwe lucht kunnen vanaf morgen hun hart ophalen. Vandaag wordt er in grote delen van Oostenrijk nog sneeuw en bewolking verwacht, maar vanaf morgen gaat de zon schijnen. Als de weersverwachtingen uitkomen wordt het ook een stuk warmer. De sneeuwkanonnen kunnen dus uit en we kunnen gaan genieten van heerlijk skiweer!

Weersverwachting tot zondag 22 december 2019. (bron: Bergfex.at)

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Leki skistokken met kliksysteem Trigger S
Ook interessant
Wordt Sankt Johann in Salzburg jouw volgende wintersport bestemming?