Besneeuwde skilift zauch

Goedemorgen! Deze week kan niet beter beginnen. Het sneeuwt nu echt heel hard in Oostenrijk. Gisteren sneeuwde het al in de hooggelegen skigebieden en vandaag ligt er ook sneeuw in vrijwel alle dalen. Prachtige winterbeelden om naar te kijken! En het blijft nog wel even sneeuwen. Komende dagen wordt er heel veel sneeuw verwacht. Lokaal wordt er meer dan 1 meter sneeuw verwacht. Het wintersportseizoen kan nu echt beginnen.

Winterbeelden!

Hieronder hebben we de mooiste winterbeelden verzameld. We zullen deze blog de komende dagen blijven updaten met de mooiste sneeuwfoto’s van deze enorme dump. Wil jij daarvan op de hoogte blijven? Volg ons dan via:

Gisteren begon het al te sneeuwen

In de skigebieden boven 1.100 meter, zoals Zauchensee (Ski Amadé)  sneeuwde het gisteren al. Terwijl het bij ons in Eben im Pongau nog regende, sneeuwde het al flink in ‘Zauch’.

Winterse sfeer in Sölden, Fiss en st. Anton am Arlberg

’s Avonds bleef het sneeuwen. Het was daardoor super sfeervol in de skidorpen. Deze zijn al helemaal versierd voor de kerst. En met sneeuw is dat helemaal een magisch gezicht. Kijk maar naar onderstaande foto uit Sölden.

En deze uit st. Anton am Arlberg.

Wakker worden in een witte wereld

Vanmorgen werden we wakker met een heerlijke laag verse sneeuw. Er lag zo’n paar centimeter sneeuw op de straat. Heerlijk gevoel om op je snowboots doorheen te wandelen op weg naar school.
wandelen door de sneeuw op snowboots

En zo werden de mensen in het Pitztal vanmorgen wakker.


 

Witte winter webcams

De webcams in de skigebieden zijn ook allemaal wit. Kijk maar naar deze beelden uit Gargellen en Fiss.

Winterbeelden 10-12 Gargellen
Taltstation Gargellen
Winterbeelden 10 dec fiss
Möseralm in Fiss

Let is snow, let is snow.. het blijft nog wel even sneeuwen!

Na die heerlijke beelden, hebben we nog meer goed nieuws. Want komende dagen blijft het sneeuwen in  Oostenrijk. Met name in Vorarlberg gaat het echt los. Daar wordt op de berg ruim anderhalve meter sneeuw verwacht en in de dalen ruim één meter. Heb je komende dagen nog wat ruimte in je agenda? De regio is namelijk vol leuke skigebieden en dichtbij Nederland, ideaal dus voor een korte wintersport in december 😉 .

Verder wordt er ook in de skigebieden van Filzmoos, Flachau, Serfaus, Ischgl en Sölden een enorm dik pak sneeuw verwacht. Een witte kerst lijkt hiermee gegarandeerd in Oostenrijk.

Sneeuwverwachting december 2019

Wordt jij hier ook zo blij van?

Deel dit bericht dan met je vrienden, familie en collega’s. Of laat een reactie achter via het opmerkingenveld hieronder.

Zoals gezegd: We zullen deze blog de komende dagen blijven updaten met de mooiste sneeuwfoto’s van deze enorme dump. Wil jij daarvan op de hoogte blijven? Volg ons dan via:

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Trip Tip: Großarl
Ook interessant
Review Protest skibroek Sanca, softshell skibroek voor dames getest