YEAH! HET SNEEUWT! Na wekenlang genieten van zonnig wintersportweer, sneeuwt het vandaag eindelijk weer eens in Oostenrijk. Vandaag waren we dan ook de hele dag aan het genieten van de verse sneeuw op de piste. Wat een verschil kan een dag maken! Gister profiteerden we nog van zon en lege pistes in Oost-Tirol.

Met verse sneeuw is het altijd moeilijk om niet naar buiten te gaan. En dus gingen we erop uit, met onze camera. En we hopen dat jullie net zo blij worden van deze beelden van verse sneeuw in Oostenrijk. Kijk en geniet met ons mee!

Blije gezichten

Wij waren vandaag kort op de piste in SalzburgerLand, in het kleine skigebied Monte Popolo en zagen alleen maar blij gezichten. Iedereen geniet van de verse sneeuw. Er is (nog) maar een paar centimeter gevallen, maar zelfs dat zorgt voor groot geluk. En terecht! Zelfs van een klein beetje sneeuw wordt iedere wintersporter blij toch!?

Het sneeuwt!
Blije gezichten omdat het weer sneeuwt in Oostenrijk.

Witte bomen, lege pistes

Genieten in de skilift! De bomen langs de piste waren weer wit en de pistes nog steeds leeg. Het is immers nog steeds laagseizoen. Op en top genieten dit!

Sneeuw in Eben. Skilift met Julbo skibrillen
Prachtige wit besneeuwde bomen.

Echt winters

Zelfs een paar centimeter sneeuw zorgt er al voor dat alles in een skigebied er heel anders uit ziet. Zeg nou zelf, van deze foto krijg je toch vanzelf zin in een warme chocolademelk in deze berghut?

Sneeuw bij de Moosalm, berghut
Alles oogt winters. Zelfs met een paar centimeter sneeuw.

Veel sneeuw in het Westen van Oostenrijk

In SalzburgerLand sneeuwt het op dit moment nog. In het Westen van Oostenrijk neemt de intensiviteit van de sneeuwval al langzaam af. Daar viel de afgelopen 24 uur zo’n 20 cm sneeuw. We hopen dat het hier nog even doorgaat. We hebben in ieder geval genoten van alle beelden die we op social media voorbij zagen komen. Zoals deze uit Kleinwalsertal, een Oostenrijks skigebied dichtbij Nederland.


En deze geweldige foto uit skigebied Montafon, waar eind van de middag zelfs de zon nog even door de wolken kwam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @travelpic007 op

 

Geluk voor wie nu op weg is naar Oostenrijk

Wintersporters die onderweg zijn naar Oostenrijk hebben geluk! Morgen en maandag sneeuwt het nog zachtjes door. Een goede skibril is ook de komende twee dagen nog onmisbaar. Vanaf dinsdag kan de skibril echter ingeruild worden voor een zonnebril. De rest van de week wordt namelijk zonnig wintersportweer verwacht. Met heel veel zon en relatief milde temperaturen. Kijk maar naar deze weersvoorspelling uit skigebied Saalbach.

Weersverwachting voor komende week (bron: Bergfex.at)

Heb jij ook een mooie sneeuwfoto van dit weekend?

Ben jij nu op wintersport? Sneeuwt het daar en heb je foto’s die je met onze lezers wil delen? Graag! Stuur ze dan op naar frank@op-wintersport.nl, of stuur ze via onze sociale kanalen:

De leukste foto’s delen we natuurlijk met onze lezers.

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Evoc rugbeschermer getest tijdens de wintersport
Ook interessant
LIVE: Genieten van zon en lege pistes in Oost-Tirol