Wat een heerlijk begin van deze week! Het sneeuwt in Oostenrijk. ‘Koning Winter’ is vandaag op bezoek en dat zorgt voor prachtige sneeuwbeelden. Prachtig om naar te kijken! Komende dagen wordt er nog meer sneeuw verwacht. Lokaal kan er wel 60 cm vallen. Het lijkt er op dat de winter echt gaat beginnen. Hieronder hebben we er een aantal van de mooiste webcambeelden en foto’s van vandaag verzameld. Gewoon, omdat we daar blij van worden en jij vast ook.

Lekker wakker worden

Het was vanmorgen heerlijk wakker worden. Er lag een dun laagje verse sneeuw en het sneeuwde stevig. Op onze auto kan je goed zien dat er een paar centimeter sneeuw is gevallen in onze thuisbasis Eben im Pongau.

Live sneeuw in Oostenrijk - 26 november Eben im Pongau

Winterbeelden uit Flachau

In Flachau staat deze webcam op een ideale plaats. Helemaal onderaan de piste.  Je ziet dat er aardig wat sneeuw valt. Hopelijk kunnen ze snel wat pistes openen.

Woensdag gaan de liften in Reiteralm open

Komende woensdag opent skigebied Reiteralm een paar pistes en skiliften. Vandaag draaide de gondel al een paar proefrondes. Zou jij ook het liefst NU in deze gondel willen stappen? Wij in ieder geval wel. Woensdag zijn we er als eerste bij als de lift om 08:15 uur open gaat!

Koning winter is gearriveerd in Filzmoos

In het sneeuwzekere skigebied Filzmoos lijkt de winter echt begonnen. Het hele dorp is bedekt onder een mooi laagje sneeuw. Dat ziet er toch prachtig uit?

Live sneeuw in Oostenrijk - Filzmoos

Nog geen sneeuw in Tirol

Helaas sneeuwt het nog niet overal. Zo is bijvoorbeeld de lucht in Tirol nog blauw. Gelukkig is het daar wel koud genoeg om de sneeuwkanonnen aan te zetten. Zoals hieronder op de Möseralm in Fiss.

Live sneeuw in Oostenrijk

Komende dagen nog meer sneeuw

Wil jij op de hoogte blijven van sneeuwval in Oostenrijk en andere interessante wintersportnieuwtjes? Volg ons dan:

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
De wintersport voorpret begint!
Ook interessant
Pak sneeuw onderweg naar Oostenrijk – tot 65 cm verwacht