De wintersport voorpret begint eigenlijk altijd zodra je een wintersport geboekt hebt. Je bekijkt de accommodatie of de pistekaarten. En je koopt alvast een nieuwe wintersport outfit of een nieuwe skihelm. Maar vergeet in dit proces je reisverzekering niet! Tijdens de wintersport zit een ongeluk in een klein hoekje. En als er dan een keer iets gebeurt, is het wel zo fijn als alles soepel opgelost wordt. De NKBV heeft een passende reisverzekering voor wintersporters waarmee je voor maar 38,75 euro het hele jaar verzekerd bent tijdens al je vakanties.

Over de NKBV reisverzekering

De NKBV reisverzekering is speciaal ontwikkelt voor bergliefhebbers. Deze doorlopende reisverzekering biedt alle dekkingen die een gewone reisverzekering ook biedt, plus een extra dekking voor bersportrisico’s. Denk hierbij aan wereldwijde opsporing, redding en repatriëring. Hierdoor ben je optimaal verzekerd tijdens al je wintersport vakanties, zomervakanties en stedentrips. Deze dekking geldt ook voor avonturen op de piste en off piste. Hierbij maakt het niet uit of je je met of zonder gids buiten de piste begeeft.

Uitstekende dekking off piste.

Voordelen van de NKBV reisverzekering

Omdat de reisverzekering van de NKBV op maat gemaakt is voor bergsporters, heeft deze een aantal voordelen voor bergsporters.

  • Vergoeding van wereldwijde opsporing, redding en repatriëring.
  • Geldig voor al je wintervakanties, zomervakanties en stedentrips.
  • Dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen.
  • Dekking voor bergsporten (onder andere bergwandelen, klimmen, trailrunnen, alpinisme en wintersport).
  • Dekking bij off piste skiën zonder gids.
  • De NKBV Alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

De doorlopende reisverzekering wordt daarbij per kalenderjaar afgesloten. Wanneer je hem nu afsluit, heb je hier dus bij al je vakanties voor 2022 geen omkijken meer naar. Je bent met deze reisverzekering namelijk ook verzekerd tijdens vakanties die niet in de bergen plaatsvinden zoals duikvakanties, verre reizen en stedentrips. Voor een compleet overzicht van alle dekkingen en voorwaarden kijk je hier.

NKBV reisverzekering voor wintersporters
De verzekering biedt ook dekking bij andere bergsporten.

Annuleringsverzekering

Wil je verzekerd zijn voor het geval je geboekte vakantie niet plaats kan vinden of eerder afgebroken moet worden? Kies dan voor een aanvullende annuleringsverzekering.

Een annuleringsverzekering keert uit wanneer er een vooral plaatsvindt waardoor je niet op vakantie kunt of wanneer je eerder naar huis moet. Denk hierbij aan ziekte, een ongeluk of het overlijden van familieleden. De vakantiedagen die je hierdoor mist, krijg je via je annuleringsverzekering vergoed. Wanneer je een NKBV reisverzekering afsluit, kan je voor 62,72 euro een annuleringsverzekering erbij afsluiten. Zo kan je zorgeloos die droomvakantie boeken!

Voor prijzen en voorwaarden van de annuleringsverzekering kijk je hier.

Verzekering afgesloten, dan kan de voorpret echt beginnen

Wanneer je de reisverzekering afgesloten hebt, kan de voorpret echt beginnen. Je kan zorgeloos genieten van het goede vooruitzicht, wetende dat als er iets misgaat, dat je een goed vangnet hebt geregeld. Want een goede reisverzekering is een geluk bij een ongeluk.

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Enorme sneeuwdump op weg naar de Alpen – lokaal meer dan 1,5 meter sneeuw verwacht
Ook interessant
Dit zijn de 12 beste skigebieden voor een wintersport in maart