review kinderzonnebril Reach Kinderzonnebril Reach is een modieuse zonnebril voor zowel jongens als meisjes van het merk Julbo. De bril komt in verschillende maten en mijn zoon van 8 zocht deze bril uit omdat hij hem mooi vond. Mooi is zo ongeveer de belangrijkste eis voor mijn zoon. Zelf heb ik logischerwijs wat meer eisen aan een zonnebril voor mijn kind.

Na het lezen van een bericht van het Oogfonds over oogschade bij kinderen besloot ik de ogen van mijn kinderen extra goed te beschermen tegen Uv-straling. Ieder jaar zoek ik een kinderzonnebril die ze mooi vinden en die aan alle eisen voldoet.

Dit jaar heb ik mijn zoon daarom een bril laten uitzoeken op de website van Bergfreunde, waar hij uitkwam bij model Reach van Julbo.

Review zonnebril Reach Julbo

De zonnebril van Julbo heeft een aangename pasvorm en bedekt de ogen goed. De bril heeft lichte glazen waardoor het zicht goed en onvertekend blijft. Het montuur van de bril is flexibel waardoor deze zonnebril comfortabel zit en tegen een stootje kan.

Mijn zoon heeft zeer gevoelige ogen. Hij loopt bijna het hele jaar met een zonnebril vanwege zijn gevoeligheid voor licht. De zonnebril heeft vrij lichte glazen waardoor hij in de felle zon nog steeds een beetje met zijn ogen knijpt. Een zonnebril met donkerdere glazen geeft bij felle zon meer rust aan zijn ogen.

Op dagen dat de zon minder fel is, of tijdens het sporten geeft hij de voorkeur aan deze zonnebril. Ook omdat deze bril goed blijft zitten tijdens bijvoorbeeld een potjes voetbal of springen op de trampoline.review kinderzonnebril Reach

Net als de andere zonnebrillen van Julbo die wij hebben gehad, is ook dit een fijne zonnebril. We zochten deze bril uit in de zomer, maar zeker met het oog op komende wintersport. Tijdens een zonnige dag op de piste lijkt deze bril ons ideaal als skizonnebril. Omdat de bril goed afsluit en het monteur van duurzaam materiaal is, is de bril ook goed te dragen in combinatie met de skihelm. Groot voordeel van de bril is dat hij in alle kleuren komt waardoor er altijd een bril is die je kind mooi vind. Doordat mijn zoon de bril zelf mooi vindt, draagt hij hem graag. Nadeel van deze kinderzonnebril vind ik dat er geen brillenkoker bijzit. Wel een zakje, wat tevens geschikt is om de glazen mee op te poetsen. Maar dit biedt in de rugzak van een kind toch weinig bescherming, is mijn idee…

Julbo Reach is een fijne zonnebril voor je kind als je een model zoekt wat hip is en zowel voor de zomer als voor de winter geschikt. Zonnebril Reach is te koop via de betere sportzaken zoals Bergfreunde en Bever en kost € 40,00 wat een zeer gunstige prijs is voor een zonnebril van deze kwaliteit.

review kinderzonnebril Julbo

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Val Thorens vervangt oude stoeltjeslift door moderne gondel
Ook interessant
Groen licht voor nieuwe skilift in Maria Alm