Huh?! Hunkemöller kent iedereen waarschijnlijk wel van de lingerie. En vaste klanten weten waarschijnlijk ook wel dat Hukemöller al een tijdje sportkleding verkoopt. Zelfs onze eigen Doutzen heeft een sportlijn bij het lingeriemerk. Maar sinds vorige week verkoopt  Hunkemöller ook skikleding. En dan geen ondergoed, maar sexy ski outfits om je te laten shinen op de piste. En wij hebben de collectie natuurlijk bekeken!

Hunkemöller wintersport kleding

Bekijk hieronder een selectie van wintersport kleding van Hunkemöller.

HKMX Wintersport BH

Om te beginnen krijg je op de website een introductie in hoe je te kleden op de piste. Fijn, dat principe wordt vaak vergeten door wintersporters. Zelfs de duurste hardshell ski jas functioneert niet goed zonder solide basis op de huid. En daar is Hunkemöller als lingeriemerk natuurlijk de expert. De bh hiernaast wordt geadviseerd voor de wintersport. Wij hebben hem (nog) niet getest, maar kunnen wel zeggen dat het de meest sexy sport BH is die we in jaren gezien hebben.

Thermokleding van Hunkemöller

Deze roze thermoset oogt super vrouwelijk. Sexy durven we thermokleding nooit te noemen, het heeft toch vaak iets weg van lounge kleding of een stijlvolle pyjama. Het setje van Hunkemöller ziet er uiteraard goed uit. Het is alleen in roze verkrijgbaar, maar dit past uiteraard perfect bij de rest van de skicollectie van het lingeriemerk. De thermokleding bestaat uit een legging en een thermoshirt. Beide van nylon materiaal.

Ski jas en skibroek van Hunkemöller

Het meest opvallend aan de wintersport collectie van Hunkemöller zijn toch wel de skibroek en de ski jas. Een lingeriemerk wat met technische outdoorkleding komt, en in dit geval zelfs de buitenlaag. Vast staat dat de kleding met oog voor het vrouwelijk lichaam in haar meest volmaakte vorm ontworpen is.

De skibroek van Hunkemöller ziet er in de eerste plaats opvallend sexy uit. Het strakke, gladde, zwarte ontwerp valt direct op.  Ook verkrijgbaar als witte skibroek.

En de ski jas zet deze sexy trend verder door. De jas valt (heel) kort en strak. Door de kleding met elkaar te combineren heb je dus niet alleen een nauwsluitende skibroek, maar ook nog eens een jas die het zicht op je strak ingepakte achterwerk geheel vrij laat.

Of het technisch en warm genoeg voor op de piste, vragen we ons af. Maar als je tijdens de après ski zo verschijnt, is succes gegarandeerd.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Helly Hansen H1 Pro thermokleding getest
Ook interessant
8 heerlijke winterbeelden uit Oostenrijk