Eindelijk een kinderhandschoen voor de allerkleinsten die blijft zitten, tijdens het spelen in de winterse maanden. Eenmaal aan = niet meer uit (tot je klaar bent met spelen :-)).

Uppels = plezier in de sneeuw

Uppels is dubbel plezier voor kids & volwassenen in de winter. Deze kinderhandschoenen blijven aan, dat zorgt voor warme handjes en geen frustratie van ouders om de handschoenen aan te houden.

Doordat Uppels echt goed blijven zitten, zal je kind meer plezier beleven in de winter. Geen huilende kinderen meer met koude handjes, omdat ze telkens de handschoenen uittrekken of verliezen.

Uppels zijn met zorg ontworpen voor kinderen t/m 3 jaar. Door de lange, gebreide sleeves blijven de handschoenen goed zitten. Dus geen gedoe, maar gewoon heerlijk spelen in de sneeuw. One size fits all & only in black!

uppels
Uppels, de wanten die blijven zitten.

De handschoen die niet uitgaat

Het idee van Uppels komt van Twan, een fanatieke snowboarder. Twan ging heel vaak op wintersport. Toen hij vader werd van Binck, kwam hij op het idee van Uppels. Zijn moeder maakte de eerste Uppels van kinderhandschoenen en een paar sokken. Binck kon met deze eerste handschoenen al veel meer in de sneeuw spelen als met de 'normale' handschoenen. Na veel testen en verschillende exemplaren zijn er nu de echte Uppels!

Twan: “Spelen met je kinderen in de sneeuw zonder frustraties, is nu mogelijk door Uppels. Iedere ouder zal tevreden zijn met deze aanvulling op je winter-uitrusting”

Uppels staat voor

Warme handen

Herkenbaar? Uw kind speelt in de sneeuw en wil een sneeuwbal pakken, dus trekt zijn/haar handschoenen uit. Gevolg: handjes nat en koud. U wilt meteen de handschoenen weer aandoen, maar door de kou en natte handen gaat dit niet meer. De handschoen is daarna helemaal nat. Doordat uw kind de handschoenen niet zelf kan uitdoen, blijven de handjes warm en droog tijdens het spelen in de sneeuw.

Kwaliteit

Uppels zijn wanten met duim en een lang gebreide sleeve voor jongens en meisjes in de kleur zwart. Uppels zijn gemaakt van waterafstotend nylon. De rubberen applicaties bij de handpalm zorgen voor extra grip. De handschoenen zijn waterproof, winddicht en ademend. Perfect tijdens de winter en de wintersportvakantie!

Blije kinderen

Uppels zijn voor kinderen tot en met 3 jaar. Vanaf 4 jaar heeft uw kind het besef om handschoenen aan te houden in de kou. Je kind kan ongestoord spelen in de sneeuw. Geen gedoe met handschoenen aan- en uitdoen. Uppels blijven zitten tijdens het spelen.

Uppels voor jouw kind kopen

Wil jij ook dit comfort en plezier voor jouw kind? Dat kan! Je kan de Uppels bestellen via bol.com of vul het contactformulier in op de website van Uppels. Je ontvangt dan een betaalverzoek via What's App. Na betaling worden je Uppels naar je verstuurd, zodat je snel plezier kan hebben in de kou of in de sneeuw! Voor meer informatie zie www.uppels.nl

 

 

 

 

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Olympische Spelen kijktips: deze 6 hoogtepunten mag je als wintersporter niet missen!
Ook interessant
11 onweerstaanbare redenen om een keer te gaan toerskiën