kerstkado wintersporter

Op zoek naar een leuk vaderdagkado voor een vader die houdt van wintersport? Dat kennen we! We zochten alvast de leukste wintersport kado’s voor vaders die graag skiën of snowboarden. Hier wordt iedere wintersporter blij van.

sinterklaascadeau voor wintersporter

Action cam / Go Pro

Gaat jouw vader de piste al af met een action cam? Nee? Dan is er geen beter cadeau denkbaar dan een go pro of action cam. Wij onderzochten eerder al de beste action cam per prijsklasse. De Salora Ace 700 kwam scoorde het beste qua prijs/kwaliteit. Voor nog geen 100 euro heb je een action camera met alles erop en eraan.  De meegeleverde mounts maken het mogelijk om de action cam te bevestigen op je skihelm, skistok, op de punt van je ski of aan de band van je rugzak.

sinterklaascadeau winter

Skihelm

Een lichte, veilige en comfortabele skihelm. Toen we de beste skihelmen selecteerden kwam deze mooi skihelm Odissey van Julbo als beste uit onze test. Daarbij is deze skihelm ook nog eens heel mooi om te zien. Als je je vader echt wilt verwennen geef je hem de perfect aansluitende Universe skibril van Julbo er ook nog eens bij. Hier ga je zeker mee scoren op vaderdag! En hij is nu ook nog eens in de aanbieding

wintersport sinterklaas

Een gaaf Sporthorloge

Iedere vader die gek op gadgets is zal hier zeker warm voor lopen… Een sporthorloge dat je hartslag, GOS locatie, hoogte en  prestaties meet. Daarnaast heeft dit sporthorloge van Garmin een geïntegreerd kompas en barometer. En je kunt hem ook nog koppelen aan je telefoon! Dit sporthorloge daagt je vader continue uit om zijn prestaties te verbeteren. Alleen geschikt voor de sportieve vaders dus 😉

sinterklaas wintersport kadotip

Een handige Chromecast

Heeft jouw vader al een Chromecast? Een Chromecast is een klein, handig apparaatje dat je aan elke televisie kunt aansluiten (via de HDMI ingang). Met de Chromecast kun je eenvoudig video’s van je mobiele telefoon of tablet streamen naar de televisie. Dat betekent dat je tijdens de wintersport nog even de filmpjes kan bekijken die je overdag gemaakt hebt. Of muziekvideo’s afpelen via Youtube of Spotify. Een chromecast is te koop bij CoolBlue en kost 39 euro

wintersport kado

De Après ski stok

We kennen allemaal wel iemand die tijdens zijn wintersport helemaal los gaat. Voor veel wintersporters hoort après ski er gewoon bij. Met deze après ski stokken trek je vader zeker veel aandacht in de après ski bar.  Maak je geen zorgen over de kwaliteit van de stokken. Ze worden gefabriceerd door skistokkenfabrikant Komperdell, één van de beste fabrikanten van skistokken wereldwijd. In elke stok kan je ongeveer 200 ml vloeistof meenemen.

De après ski stokken kosten 65 euro en zijn verkrijgbaar bij Bol.com

Veel plezier met het uitzoeken van een vaderdagkado. Mocht je nou een idee hebben voor een leuk vaderdagkado voor een echte wintersporter. Laat het ons dan weten via de comments!

Disclaimer: Dit artikel is met zorg en aandacht samengesteld. De prijzen die getoond zijn, zijn prijzen van onze partners en zijn aan prijswijzigingen onderhevig. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan de getoonde prijzen van deze wintersport cadeau’s.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Foto Friday #39 – de andere kant van de wereld
Ook interessant
50 euro vroegboekkorting bij Neckermann