banner

Er zijn al vele wapens ingezet in de strijd tegen het coronavirus in Oostenrijk, maar sneeuwkunstenaar Rudi Geisler heeft zijn heel eigen manier gevonden. Begin dit jaar begint Rudi Geisler (berggids en kunstenaar) met het maken van kunst in de sneeuw. Het spoor wat zijn sneeuwschoenen in de onberoerde sneeuw achterlaten inspireert hem om steeds mooiere kunstwerken in de sneeuw te wandelen met sneeuwschoenen.

Een heel team is er nodig. Met elkaar wandelen ze met de sneeuwschoenen kunst in onbeschreven sneeuwdekens. En nu zoveel pistes onberoerd blijven, maakt Rudi de mooiste kunst. En ook het thema ‘corona’ komt voorbij..

Blijf veilig
The making of
Close up
Bijzondere projecten in bijzondere tijden

Alle bovenstaande projecten vonden plaats in SalzburgerLand. En ze raken ons recht in het hart. We zien veel wintersporters worstelen met het gebrek aan wintersport deze winter. Het is niet makkelijk om binnen te blijven, afstand te houden en in alles een stapje terug te doen.

Boodschappen als deze komen daarom extra krachtig aan. Wij bedankt Rudi Geisler voor het opvrolijken van deze dag. En we hopen dat het jullie ook goed doet.

Blijf veilig en hou vol. Mooier kon het niet gezegd worden..

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Dit had onze laatste skiweek moeten zijn.. maar zag er zo uit
Ook interessant
5x skihelm aanbieding die je niet wil missen