Deze winter vliegt SkyAlps, drie maal per week van Antwerpen naar Bolzano. Super fijn, want zo wordt de reis naar de prachtige skigebieden in het Zuid-Tirol een stuk korter!

Met SkyAlps reis je supersnel naar Zuid-Tirol!

Vanaf 21 december gaan er wekelijks drie rechtstreekse vluchten van Antwerpen naar Bolzano en terug. Voor veel Nederlanders is vliegveld Antwerpen sneller en makkelijker te bereiken dan Schiphol. Bovendien is parkeren hier eenvoudig en goedkoop. Zo zorgt SkyAlps er voor dat de Italiaanse Alpen snel en comfortabel te bereiken zijn.

SkyAlps vliegt 3 keer van Antwerpen naar Bolzano.

Wintersporters kunnen vliegen op woensdag, zaterdag en zondag. De vlucht duurt 1 uur en 50 minuten. Vanaf Bolzano sta je binnen no time op de Italiaanse piste.

Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 164 euro. Wil je meer weten over het aanbod van SkyAlps of een ticket boeken? Kijk dan op de website van SkyAlps.

Extra leuk is dat jij NU twee retourtickets kunt winnen!

Doe mee en win 2 tickets!

Wij mogen namens SkyAlps twee retourtickets Antwerpen-Bolzano* weggeven? Hoe gaaf is dat!? Wil jij kans maken op deze fijne prijs? Doe dan mee met onze winactie. Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar het volgende te doen.

  • Ga naar ons instagram account.
  • Laat in een reactie bij onderstaand instagrambericht weten wie jij meeneemt naar Zuid Tirol wanneer je de tickets wint.
  • Taggen je skimaatje om jullie kansen te verdubbelen.
  • Vergeet vooral niet om de post te liken en ons te volgen, als je dat al niet deed.
  • Om extra kans te maken: deel deze post in jouw story! Vergeet in dat geval vooral niet om ons te taggen.

Deze winactie loopt tot en met 13 december 2022.
Op woensdag 14 december maken wij de winnaar van de tickets bekend.

* Uitgezonderd zijn de periodes 28-12-22 t/m 8-1-23, 11-2-23 t/m 26-2-23 en 2 t/m 15-4-23.

De winactie vindt plaats onder voorwaarden van Paper Moon Media KG. 

Niet op instagram? Reageer op Facebook

Zit je niet op op instagram? Maar wel op Facebook? Dan kan je natuurlijk ook daar reageren. Hier geldt hetzelfde:

  • Laat in een reactie bij onderstaand facebookbericht weten wie jij meeneemt naar Zuid Tirol wanneer je de tickets wint.
  • Tag je skimaatje om jullie kansen te verdubbelen.
  • Vergeet vooral niet om de post te liken en onze pagina te liken, als je dat nog niet gedaan hebt.

Ow ja.. je kunt natuurlijk ook op beide platformen meedoen. Zo maak je twee keer zo veel fans

SkyAlps: snel, comfortabel en duurzaam naar Italië

SkyAlps vervoert je snel en comfortabel naar de Bolzano. Met hun moderne en kleine Havilland Dash DHC-8-Q400-vliegtuigen proberen zij de ecologische voetafdruk en CO2-uitstoot ook nog eens zo veel mogelijk te minimaliseren.

Dit kleine vliegtuig vervoert maximaal  78 passagiers en kan door zijn extreem snel aangedreven turboproppeller korte reizen bijna net zo snel maken als een turbojet, maar dan wel met een veel lagere CO2-uitstoot. Op die manier sta je binnen drie uur na het opstijgen al op de piste in Zuid-Tirol. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 50 minuten en vanaf de luchthaven is het nog zo’n 40-50 rijden minuten naar jouw accommodatie. Ideaal toch!?

Een ticket vanaf Antwerpen naar Bolzano is al beschikbaar vanaf 164 euro. Wil je meer weten over het aanbod van SkyAlps of een ticket boeken? Kijk dan op de website van SkyAlps.

Eerder verschenen
Goedkope skikleding: verrassende low budget favorieten
Ook interessant
6 activiteiten die een wintersport in Engelberg onvergetelijk maken