Voor onze wintersport Gear Guide testen we ieder jaar een heleboel wintersportmateriaal in verschillende prijsklassen. Decathlon kwam dit jaar als winnaar naar voren in de categorie betaalbaar wintersportmateriaal. Om dit te vieren geven we een complete set van Decathlon cadeau aan een gelukkige winnaar. De set bestaat uit:

Met deze wintersport set sta je veilig en comfortabel op de piste.

decathlon skihelm en skibril
De skihelm en skibril sluiten perfect bij elkaar aan.

Winnen doe je zo

Wil je deze set van Decathlon winnen? Meedoen kan tot vrijdag 10 januari en is heel eenvoudig!

  • Volg ons op facebook of instagram.
  • Laat onder de post op facebook of instagram weten waarom jij deze set wil winnen.
  • Iedere reactie telt!
  • Op zaterdag 11 januari maken wij de winnaar bekend.

Altijd veilig de piste op

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ga daarom altijd goed beschermd de piste op. Ondanks dat een skihelm (in de meeste skigebieden) niet verplicht is, adviseren wij iedereen toch altijd een skihelm te dragen. Een skibril is sowieso absolute noodzaak om goed zicht te hebben op de piste en je ogen te beschermen. En ook de rugbeschermer is de afgelopen jaren steeds populairder geworden.

Zelf gaan wij nooit zonder skibril, skihelm en rugbeschermer de piste op. Je beschermd je niet alleen tegen je eigen onkunde, maar ook (en misschien wel vooral) tegen de drukte en onkunde van andere pistegebruikers. We hebben ondertussen genoeg ongelukken om ons heen zien gebeuren om overtuigd te zijn van het gebruik van veiligheidsmateriaal.

De te winnen set bestaat uit een skihelm, skibril en rugbeschermer.

 

Decathlon maakt veiligheid betaalbaar

De beste skihelmen uit onze skihelmtest kosten al snel 200 euro. De Wedze skihelm van Decathlon biedt een goede bescherming (MIPS) en kost slechts 79 euro. Daarmee is deze skihelm een perfecte keuze voor beginnende wintersporters of wintersporters met een beperkt budget. De helm beschermd niet alleen goed, hij is ook nog eens warm en comfortabel om te dragen.

Ook de rugbeschermer van Decathlon komt goed uit onze rugbeschermertest terwijl deze slechts een fractie kost van de prijs van de beste rugbeschermer uit de test. Wanneer je twijfels over het wel of niet gebruiken van een rugbeschermer, dan is dit een goed exemplaar om het eens uit te proberen.

En de Wedze skibril met dubbele lens zorgt voor zicht tijdens bewolkte dagen en zonnige dagen voor slechts € 50,-. Op dagen dat het bewolkt is of dat er sneeuw valt, verwijder je de buitenste lens. Op zonnige dagen klik je de extra lens er binnen een paar seconde weer op. Zo heb je altijd goed zicht op de piste.

Zo heb je bij Decathlon voor 150 euro al je beschermende veiligheidsmateriaal voor de wintersport. Dat is natuurlijk een koopjes! Al is het natuurlijk nog voordeliger om mee te doen aan onze winactie en de hele set te winnen ,-)

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
8 super mooie foto’s van een heerlijke wintersportweek
Ook interessant
Goede voornemens voor wintersport 2020