Toen de wekker ging, was de verleiding groot om hem uit te drukken en verder te slapen. Maar je besloot toch om op te staan. En nu stroomt er pure adrenaline door je lichaam. De eerste zonnestralen bereiken de bergtoppen, je huid tintelt van de kou. Voor je liggen lege, vers geprepareerde pistes. Onaangetast. Je staat op het punt de eerste sporen in de verse sneeuw te maken. In het gezelschap van locals en professionals. Dit is puur genieten!

Ga jij als eerste de piste op in Obertauern?
Ga jij als eerste de piste op in Obertauern?

Bovenstaande klinkt als een droom, maar het kan makkelijk werkelijkheid worden. Obertauern organiseert namelijk 7 keer per jaar een First.Track evenement. Nog voor de skiliften opengaan, treft de groep wintersporters elkaar om 07.30 om de eerste sporen in de sneeuw te maken.

De groep bestaat altijd uit skileraren, locals en een aantal First.Track deelnemers (vakantiegangers). Hierdoor heb je tijdens de First.Track de mogelijkheid om insider tips en informatie te krijgen en nog eens extra op je techniek oefenen. Maar je kan natuurlijk ook gewoon volledig opgaan in het moment van verse sneeuw, lege pistes en de zonsopkomst in de het meest sneeuwzekere skigebied van SalzburgerLand.

first. tracks obertauern tips
Je krijgt insider tips van locals.

Zo win je kaarten voor First.Track

Wij mogen twee tickets (twv € 294,-) weggeven aan wintersporters die graag een First.Track evenement deel willen nemen. Het ticket is inclusief skipas, Ortovox rugzak met goodies en deelname aan het evenement.

Wil je kans maken op deze tickets? Vertel ons dan met wie jij de eerste sporen in de verse sneeuw wil maken. Je kan je opmerking achterlaten onder dit bericht, op Facebook, Twitter of via Instagram. Meedoen kan tot 27 december. Op die datum maken wij de winnaar bekend.

Wat win je precies?

Tijdens de First.Track geniet je van de volgende voordelen:

  • 1 uur voor alle andere op de piste.
  • exclusieve begeleiding door locals waardoor je Obertauern insider wordt.
  • een Ortovox rugzak vol verrassingen.
  • gezellige afsluiting bij de Almdudler Almbrunch.
Wanneer vind First.Track in Obertauern plaats?

De eerste twee edities van dit wintersport seizoen zitten er al op. Maar er zijn nog 5 First.Tracks te gaan. Dus kijk of je op één van onderstaande data in de buurt bent, laat een berichtje achter en win kaarten voor dit coole evenement.

De eerstvolgende data voor de First.Track zijn:

  • 16 januari 2020: Sneeuwrijke First.Track.
  • 14 februari 2020: Valentijn First.Track.
  • 20 februari 2020: Family First.Track.
  • 19 maart 2020: Lente First.Track.
  • 23 april 2020: First.Track Legends.

Wil jij dit evenement zelf meemaken? Laat dan nu je reactie achter. Dat kan onder dit bericht, via Facebook, Twitter en via Instagram. Iedere reactie telt!

Wil je meer weten over het First.Tracks evenement? Kijk dan even op de website van Obertauern.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
5 heerlijke accommodaties die nog vrij zijn tijdens de voorjaarsvakantie
Ook interessant
Review: Helly Hansen Whitewall Lifaloft skijas getest