Een muts houd je niet alleen warm, het is ook een fashion statement. Althans, de mutsen van Poederbaas zijn dat. De herkenbare gehaakte fel gekleurde mutsen herken je uit duizenden. De collectie is de laatste jaren trouwens behoorlijk uitgebreid. Zo zijn er naast de gehaakte mutsen ook Urban- en Park mutsen verkrijgbaar. Maar toch wel het allerleukste is de muts die je zelf ontwerpt. En daarvoor hoef je zelf helemaal niet te kunnen haken. De beanietool biedt jou namelijk de mogelijkheid om helemaal zelf je muts te ontwerpen die vervolgens door de haakoma’s van Poederbaas gemaakt zal worden. Super leuk natuurlijk wanneer je met je familie of je vrienden op wintersport gaat en allemaal dezelfde gave muts draagt tijdens de après ski.

ski's waxen met poederbaas muts
De nieuwe poederbaas Urban en Essential collectopm

Ontwerp een muts en win!

Wij mogen, namens Poederbaas, 3 door jullie zelf ontworpen mutsen weggeven. Je mag de muts helemaal zelf ontwerpen, dus kijk even welke muts bij jouw gezicht past, welke kleuren je het beste kan gebruiken en ga los op de beanietool van Poederbaas.

Maak vervolgens een screenshot of foto van je ontwerp en plaats die als reactie bij het Facebook bericht hieronder. Wil je de actie delen? Dat mag. Graag zelfs! Deelnemen kan tot 30 november 2019. Uit alle reacties trekken we drie winnaars. Je kunt je kans om te winnen vergroten door onze Facebookpagina te liken. 😉 Op 2 december 2019 selecteren wij 3 winnaars, zij krijgen hun zelfontworpen muts thuisgestuurd.

Voor de zekerheid is hier nogmaals de link naar de beanietool van Poederbaas. De beanietool werkt het beste op een laptop of tablet. Wil je een muts ontwerpen met je mobiel? scroll dan onderin van links naar rechts, anders zie je de kleuren niet!

Heb je geen facebook, maar wil je toch meedoen? Stuur je screenshot dan naar frank@op-wintersport.nl.

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Raar maar waar: het is bijna 20 graden en Kitzbühel opent het skigebied
Ook interessant
Obertauern nog kindvriendelijker door komst Bobby’s Monsterland