Deze winactie is inmiddels verlopen. De winnaar is op de hoogte gesteld en zal haar zwarte Sinner Moonstone skihelm en bijpassende skibril Sin Valley binnenkort ontvangen.

Voor onze Gear Guide gaan we elke winter op zoek naar de beste skihelm en skibrillen. Skihelm Moonstone en skibril Sin Valley van het Nederlandse merk Sinner behaalden dit jaar een hoge score. De skihelm vanwege het hoge draagcomfort. Skibril Sin Valley is niet alleen verrassend in prijs / kwaliteit maar bleek ook nog eens het beste zicht te bieden tijdens bewolkt weer en schemering.

We zijn dan ook blij dat we nu in de gelegenheid zijn om deze geliefde set van skihelm en skibril weg te geven aan een gelukkige winnaar.

Wil jij kans maken op deze prijs? Kijk dan snel op de website van Sinner in welke kleur je de skihelm het liefst zou winnen. En wie weet, ga jij straks met je nieuwe skihelm en skibril geheel stijlvol, comfortabel en veilig de piste op.

sinner dame
De set is geschikt voor dames en heren.

Winnen doe je zo

Wil jij deze skibril en skihelm winnen? Dat kan, meedoen is simpel en gaat zo:

De totale waarde van set (skibril en skihelm) is € 260,-.

Op 8 februari wordt uit alle reacties een winnaar getrokken. De winnaar krijgt de hele Sinner set thuisgestuurd. Wil je je kans verdubbelen? Doe dan mee via Facebook én Instagram 😉

Meer over Sinner skihelm Moonstone en skibril Sin Valley

Sinner is een Hollands merk waar wij, als Nederlanders levend in Oostenrijk, best trots op zijn. We gaan graag met onze Sinner producten de piste op en bevelen ze graag aan. De oorsprong van het merk zie je terug in het product. De skihelm en skibril zijn typisch no-nonsense, weinig poespas, maar goede en degelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Skihelm Sinner Moonstone is één van onze favorieten skihelmen. De skihelm draagt comfortabel, heeft voldoende ventilatie en is warm.

Skibril Sin Valley wordt geleverd met twee lenzen. Een lens voor zonnige dagen of dagen zonder bewolking en een rode categorie 2 lens voor bewolkte dagen of momenten met weinig licht. Optisch ben je volledig voorzien met deze twee lenzen. De prestaties van de categorie 2 lens zijn extreem goed. Zo goed, dat dit onze favoriete lens is voor late middagen met weinig zon. Het wisselen van de lenzen gaat overigens eenvoudiger dan ooit met het vernieuwde magneet systeem.

Uiteraard sluit skibril Sin Valley naadloos aan bij skihelm Moonstone. Dus bye bye goggle gap voor de gelukkige winnaar van deze set 😉

Let op! In verband met privacy redenen maken wij de winnaar op 8 februari niet online bekend. De winnaar wordt door ons persoonlijk via facebook of e-mail op de hoogte gebracht. Wanneer je gewonnen hebt, heb je een week de tijd om op ons bericht te reageren. Wanneer je onder dit bericht reageert, laat dan een Indien een reactie uitblijft, zullen wij een andere winnaar kiezen. 

 

 

1 Commentaar

 • Thirza de Pagter,

  Super leuke winactie! Ik zou voor de mat grijze/zwarte helm kiezen, mocht ik winnen. Die past mooi bij m’n skipak.

 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Eerder verschenen
  5 redenen om vaker in een sleeplift te stappen
  Ook interessant
  Heeft je kind een rugbeschermer nodig?