Het heeft gesneeuwd in Oostenrijk. Langzaam, maar zeker doet de winter zijn intrede. Het begon eind vorige maand met witte bergtoppen en langzamerhand zakt de sneeuwgrens steeds verder. Vanmorgen sneeuwde het al even in het dorp en de weersverwachting voorspelt nu sneeuw vanaf 900 meter. Dat levert ook prachtige beelden op via de webcams van de verschillende skigebieden. De mooiste beelden hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Mayrhofen.

En prachtig winterbeeld uit het populaire Mayrhofen. De zon komt net door de wolken.

Sneeuw in Mayrhofen

Serfaus-Fiss-Ladis.

Prachtig winterweer is Serfaus-Fiss-Ladis.

Berwang.

In het familievriendelijke skigebied Berwang (Tirol), zou je vandaag nog een afdaling willen maken toch?

Berwang

Westendorf.

De afdaling bij de Talkaser in Westendorf wordt ook langzaam wit. Van dit soort beelden begint het bij ons echt te kriebelen. Tijd om de ski’s te waxen en de winterjas uit de kast te halen.

Ligt er al Sneeuw in Westendorf?

Flachau.

In Flachau (skigebied Ski Amadé) heeft het vannacht tot aan het bergstation van de Achterjet gesneeuwd. Als je naar deze foto kijk, lijkt het er wel op alsof de liften  vandaag nog open zouden kunnen gaan.

Heb jij je wintersport al geboekt?

November is voor veel mensen dé maand om hun wintersport te gaan boeken. Als je er op tijd bij bent, dan weet je zeker dat je nog een mooie accommodatie kunt vinden. De meeste Nederlandse reisorganisaties hebben de afgelopen week hun wintersportaanbod online gezet. Wij zagen daar een aantal mooie aanbiedingen voorbij komen:

  • Sunweb heeft nu speciaal vroegboekkorting en biedt al accommodaties aan vanaf €49. (vraag ons niet hoe het kan, maar profiteer er van)
  • Bij Bizztravekan je vanaf €175 euro een wintersport naar Oostenrijk boeken.
  • Als je met een groep vrienden op wintersport wilt gaan, kijk dan eens op chalet.nl.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
5 Boekentips voor de wintersport
Ook interessant
5 x leuk op wintersport in Eben im Pongau