Wintersport 2019 lijkt nog heel ver weg. Toch loont het om je nu al te oriënteren op de komende winter. Niet alleen heb je op dit moment de meeste keuze als het gaat om beschikbare accommodaties, er zijn ook allerlei aantrekkelijke vroegboekkortingen. Eén van de meeste aantrekkelijke aanbiedingen op dit moment is die van Wintertrex. Zij bieden maar liefst 30 euro korting per persoon als je voor 31 mei 2018 je wintersport boekt.

Wintersport 2019 via Wintertrex

Om je het zoeken en boeken makkelijk te maken hebben we hieronder vier interessante aanbiedingen van Wintertrex op een rij gezet.

#1 Appartement in Ischgl inclusief skipas – vanaf € 169,-

Het valt nooit mee om een leuk appartement in Ischgl te vinden. Wintertrex heeft toch een aantal opties. Zoals appartement Fliana, dat vakantiewoningen voor 2-6 personen verhuurt. Dit appartement in Ischgl is zelfs nog vrij in de voorjaarsvakantie.

#2 Hotel in Serfaus inclusief skipas – vanaf € 239,-

Bij Wintertrex kan je ook een wintersport naar het populaire skigebied Serfaus-Fiss-Ladis boeken. Je kunt al een paar dagen naar een luxe hotel inclusief skipas vanaf €239.- per persoon. Bekijk ook alle andere appartementen in Fiss.

#3 Pension in Sölden inclusief skipas – vanaf € 289,-

Het sneeuwzekere Sölden heeft een skiseizoen vanaf november tot mei en is voor zowel beginners als gevorderden een leuk skigebied. Bij Wintertrex heb je de keuze uit maar liefst 11 accommodaties. De aanbieding van Pension Bergsee in Solden is wel heel erg interessant. 3 dagen wintersporten inclusief skipas kan al vanaf € 289,-

Pension Solden - vroegboekkorting wintersport 2019 bij wintertrex

#4 Appartement in Flachau inclusief skipas – vanaf € 159,-

Flachau, één van onze favoriete skigebieden, mag natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht. In Flachau kan je nu al kiezen uit vier verschillende accommodaties. Wij kunnen appartement Haus Austria van harte aanbevelen. Een eenvoudig maar mooi appartement op een toplocatie. Vlakbij de piste, de supermarkt en de apres ski.Flachau - vroegboekkorting wintersport 2019 bij wintertrex

Over wintertrex.

Het Duitse WinterTrex is één van de grootste aanbieders van wintersportvakanties in Europa. Ieder jaar gaan er meer dan 100.000 wintersporters met WinterTrex op skivakantie.

De schoolvakanties op een rij.

Voor iedereen die in 2019 in (of juist buiten) de schoolvakanties op wintersport wil gaan, staan hieronder de data van de schoolvakanties in voor de winter 2019.
De kerstvakantie is komend schooljaar gepland van 22 december 2018 tot 6 januari 2019. De voorjaarsvakantie is komend schooljaar drieën gedeeld. De krokusvakantie is nu tussen 16 februari 2019 en 10 maar 2019. Hieronder staan de data per regio:

  • Regio Noord: 16 tot en met 23 februari 2019;
  • Regio Midden: 23 februari tot en met 3 maart 2019;
  • Regio Zuid: 2 tot en met 10 maart 2019. (*)

* Officieel heeft Zuid voorjaarsvakantie tegelijk met Midden. Maar omdat carnaval valt op 3 – 5  maart 2019, is de verwachting dat alle scholen in het Zuiden van Nederland de week van 2-10 maart 2019 vrij zullen zijn.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Wat is de beste wintersport­verzekering?
Ook interessant
Saalbach Hinterglemm wil WK alpine skiën 2023