Wintersport 2019 lijkt op dit moment nog heel ver weg. Toch loont het om deze maand al je vakantie voor de komende winter te boeken. Wanneer je nu boekt, heb je nog veel keuze als het gaat om beschikbare appartementen en hotels. Maar ook de  vroegboekkorting die nu geldt is interessant. Zo krijg je bij Neckermann maar liefst 50 euro korting! Enige voorwaarden zijn dat je voor 30 juni 2018 je vakantie boekt en je gebruik maakt van de kortingscode: ’50WINTER

Om het zoeken en boeken makkelijk te maken hebben we hieronder drie interessante aanbiedingen van Neckermann op een rij gezet.

#1 – Appartement Fiss – Sunshine appartementen – vanaf € 462,-

Een goed appartement in Fiss vinden is lastig. Het aanbod is beperkt en het dorp is vaak al een jaar vooraf volgeboekt. Toch heeft Necckermann een fijne aanbieding voor iedereen die graag naar Fiss wil. De Sunshine appartementen liggen aan de rand van Fiss, dichtbij de skischool. Er zijn appartementen met 1 of 2 slaapkamers en studio’s beschikbaar. Een accommodatie is beschikbaar vanaf € 462,- per week.

Wil je liever een ander appartement in Fiss? Bekijk dan ons artikel: accommodatie inspiratie: appartement Fiss (Top 5)

appartement Fiss

#2 – Hotel Alpenwelt Flachau (halfpension) – vanaf € 444,-

Flachau is onder Nederlanders één van de meest populaire skigebieden. Niet gek, want het skigebied is groot en de pistes zijn breed. Het dorp is vooral bekend vanwege de goede apres ski. Een bezoek aan apres ski tempel Hofstadl hoort er zeker bij! Hotel Alpenwelt ligt net buiten het centrum van Flachau. Dat betekent dat alles op loopafstand is, maar dat je ’s nachts toch rustig slaapt. De skibus stopt hier voor de deur, voor extra gemak.

Je boekt al een week op basis van halfpension (ontbijt en diner) in hotel Alpenwelt vanaf € 444,-.

hotel alpenwelt Flachau

#3 – Appartementen Versalerhof in Ischgl – vanaf € 449,-

Ischgl heeft alles wat je van een wintersportbestemming kunt verwachten. Een geweldig groot en sneeuwzeker skigebied, gezellige apres ski en een levendig uitgaansleven. Je kunt al een week in een appartement in Ischgl verblijven voor nog geen € 450,-. De 1- en 2-kamer appartementen van Versalerhof liggen zo’n 1 km verwijderd van het bruisende centrum van Ischgl. De skibus stopt praktisch voor de deur.

 

Over Neckermann

Neckermann is één van de grootste aanbieders van (ski)vakanties in Nederland. Neckermann is onderdeel van Thomas Cook Nederland B.V.

Tot slot nog de schoolvakanties op een rij.

Voor iedereen die in 2019 in (of juist buiten) de schoolvakanties op wintersport wil gaan, staan hieronder alle datums van de schoolvakanties voor komende winter.
De kerstvakantie is komend schooljaar gepland van 22 december 2018 tot 6 januari 2019. De voorjaarsvakantie is komend schooljaar drieën gedeeld. De krokusvakantie is nu tussen 16 februari 2019 en 10 maar 2019. Hieronder staan de data per regio:

  • Regio Noord: 16 tot en met 23 februari 2019;
  • Regio Midden: 23 februari tot en met 3 maart 2019;
  • Regio Zuid: 2 tot en met 10 maart 2019. (*)

* Officieel heeft Zuid voorjaarsvakantie tegelijk met Midden. Maar omdat carnaval valt op 3 – 5  maart 2019, is de verwachting dat alle scholen in het Zuiden van Nederland de week van 2-10 maart 2019 vrij zullen zijn.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Foto Friday #39 – de andere kant van de wereld
Ook interessant
Skibril voor baby, peuter of kleuter