Zit jouw zomervakantie er ook al weer op? We kunnen ons voorstellen dat je daar een beetje treurig van wordt. Het goede nieuws is wel, dat je al weer kunt gaan aftellen naar de winter. Over exact 49 dagen gaan de eerste skiliften namelijk al weer open. Datzelfde weekend gaat ook de wintertijd weer in. Het einde van de zomer is dus echt in zicht en de winter komt er aan. Al met al, hét ideale moment om je wintersport 2023 te boeken. Want wie nu de komende skivakantie regelt, profiteert van een aantal grote voordelen. We noemen ze even voor je op.

Er is een enorm pak sneeuw gevallen.
Kan jij ook niet wachten om weer te genieten van de sneeuw!

De meeste keuze bij het zoeken van een accommodatie

Wanneer je vandaag begint met het uitzoeken van je skivakantie voor komende winter, profiteer je van een groot aanbod. De leuke appartementen en hotels, zijn op dit moment nog beschikbaar. De snelste manier om de mooiste accommodaties te vinden, is via de website van touroperator Sunweb. In tegenstelling tot de websites van de lokale toerismebureaus, kan je bij Sunweb nu al appartementen, pensions en hotels reserveren. Wanneer je hier je gewenste data en groepssamenstelling invult, dan krijg je direct een overzicht met alle mogelijkheden. Die kan je overigens selecteren op je specifieke wensen, zoals de aanwezigheid van een zwembad, maar ook op prijs.

Wintersport aanbiedingen bekijken

Hotel aan de piste in Oostenrijk
Niks fijner dan een hotel aan de piste in Oostenrijk of Frankrijk.

Profiteer van waanzinnige aanbiedingen

Als je nu al je wintersport 2023 boekt, dan heb je niet alleen de meeste keuze, maar profiteer je ook nog eens van veel voordeel. Op dit moment heb je bij Sunweb de keuze uit meer dan 600 aanbiedingen voor een spetterende wintersport in de voorjaarsvakantie. De beste aanbieding die we konden vinden is een week wintersport voor maar 149 euro. Hiervoor boek je een fijne accommodatie in het Franse skigebied Le Massif du Dévoluy. De skipas is, zoals bij alle reizen van Sunweb, bij de prijs inbegrepen.

Maar er zijn nog veel meer mooie aanbiedingen te vinden bij Sunweb. Wat dacht je van weekreizen naar de volgende topbestemmingen:

Wintersport 2020 boeken
Met een goede aanbieding hou je geld over voor nog meer leuke dingen.

De voorpret kan beginnen!

Behalve beschikbaarheid en prijs is er nog een hele belangrijke reden om nu al je wintersport 2023 te boeken. Wanneer je nu je wintersport boekt, dan heb je direct iets om naar uit te kijken. Je kunt je de komende maanden gaan verheugen op je wintersport én je kunt je extra goed voorbereiden. Kijk eens op de website van de lokale toerismebureau, of vraag een brochure aan. Zo krijg je misschien nieuwe ideeën, of zie je dingen die je misschien wel heel leuk vindt om een keer te proberen. Misschien wel een (mid)dag langlaufen, rodelen of sneeuwschoenwandelen? Wanneer je nu boekt, kan de voorpret vandaag al beginnen!

Wintersport 2022 boeken: langlaufen
Ga jij deze winter een keer langlaufen?

Handig: de data van de schoolvakanties voor wintersport 2023 op een rij

Ben je gebonden aan de schoolvakanties voor je wintersport? Zorg er dan voor dat je tijdig je boekt. Hoe langer je wacht, des te minder accommodaties nog beschikbaar zijn. Wij raden iedereen daarom aan om nu al de vakantie voor 2023 vast te leggen. Hieronder staan de data van de Nederlandse schoolvakanties voor komende winter.

Kerstvakantie

Wil je dit jaar tijdens de kerstvakantie op wintersport? De kerstvakantie begint op zaterdag 24 december 2022 en duurt tot zondag 7 januari 2023. Onze verwachting is dat het direct na kerst behoorlijk druk gaat worden. Uitzondering hierop zijn de Franse skigebieden. Omdat de Fransen deze periode geen schoolvakantie hebben, is het daar tijdens de eerste week van januari een stuk rustiger. Wil jij in de kerstvakantie op wintersport naar Frankrijk? Bekijk dan deze mooie aanbiedingen.

Kerstmis Innsbruck
Ga jij dit jaar in de kerstvakantie op wintersport?

Voorjaarsvakantie 2023?

De voorjaarsvakantie in Nederland is gepland van 18-25 februari (Zuid-Nederland) en van 25 februari – 5 maart (Noord- en Midde-Nederland). In deze periode zal het niet makkelijk zijn om een appartement of hotel te vinden. Naast een groot deel van Nederland hebben ook de Duitsers en Belgen in deze week voorjaarsvakantie. Waarschijnlijk wordt dit de drukste week van het hele seizoen.

Voor iedereen die nog op zoek is naar een nieuwe bestemming  hebben we hieronder nog 5 fijne aanbiedingen van Sunweb voor een wintersport tijdens de voorjaarsvakantie geselecteerd:

Flachauwinkl
Ook voor de voorjaarsvakantie zijn er geweldige aanbiedingen te vinden.

Meer aanbiedingen bekijken?

Ben je door dit artikel overtuigd om je komende wintersport te boeken? Maar pasten onze keuzes niet bij jouw wensen? Kijk dan snel of er in jouw favoriete skigebied nog een aanbieding beschikbaar zijn.

Eerder verschenen
Reisverslag: genieten van authentiek Oostenrijk in skigebied Hochzeiger
Ook interessant
Sneeuwzeker Oostenrijk – top 11 sneeuwzekere skigebieden