Door nu je wintersport alvast te boeken, bespaar je veel geld. Nu boeken betekent veel keuze uit accommodaties, mooie aanbiedingen en natuurlijk extra veel wintersport voorpret. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van de beste wintersportaanbiedingen van dit moment. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

Bizztravel – 7 dagen wintersport vanaf 125 euro!!!

Terwijl vorige week op veel plaatsen de temperaturen tot recordhoogte reikten en het in Nederland warmer dan 40 graden werd, ontvingen wij van Bizztravel de eerste e-mail nieuwsbrief met aanbiedingen voor komend wintersportseizoen. Bizztravel heeft op dit moment keuze uit maar liefst 1.223 wintersportreizen. Hieronder staan onze 4 favorieten:

Bij alle wintersportreizen van Bizztravel is de liftkaart in de prijs inbegrepen.

Saalbach - skigebied in de buurt van Salzburg
Bizztravel heeft een nmoie aanbieding naar Saalbach.

De Jong Intra – kwaliteit boven kwantiteit

Touroperator De Jong Intra heeft nog niet zo veel wintersport reizen op haar website beschikbaar, maar wel een paar hele mooie aanbiedingen in skigebieden waar andere reisorganisaties geen reizen aanbieden. Wil je komende winter naar een populair skigebied kijk dan zeker even op hun website. Hieronder hebben we vast een aantal mooie aanbiedingen verzameld:

De Jong Intra is één van de weinige aanbieders van een pendelbus naar Oostenrijk.  Wil je komende winter met de bus naar Oostenrijk? Je kunt vanaf nu een busretour boeken vanaf 129 euro.

westendorf appartement - top 5
De Jong Intra heeft ook in Westendorf nog accommodaties beschikbaar.

Wintersport 2020 aanbiedingen van TUI.nl

Bij TUI.nl krijg je op dit moment maar liefst 70 euro korting als je online je wintersport 2020 boekt. Het aanbod op TUI.nl is weliswaar niet zo groot als bij andere aanbieders, er zitten wel echt hele mooie opties tussen. Het is ook een van de weinige aanbieders waar je een ‘all inclusive‘ wintersport kunt boeken. Sowieso is bij alle genoemde aanbiedingen een skipas inbegrepen.

Bij alle wintersport aanbiedingen van TUI.nl is de skipas in de prijs inbegrepen.

Zonnig weer
Wintersport aanbieding 2020: all inclusive naar Flachau voor 963 euro.

Sunweb – keuze uit meer dan 2.100 wintersport aanbiedingen

Bij Sunweb hebben zo nu al meer dan 2.1oo aanbiedingen voor het komende wintersportseizoen online staan. Hier zitten echt hele mooie aanbiedingen tussen. Voor het gemak hebben we hieronder 5 populaire bestemmingen in Oostenrijk op een rij gezet:

Bij Sunweb boek je altijd een accommodatie inclusief skipas.

Prachtige wintersport 2020 aanbiedingen bij Sunweb.
Neem de tijd om je keuze te maken uit alle wintersport 2020 aanbiedingen van Sunweb.

Met een groep op wintersport? Huur dan een vakantiehuis of chalet!

Wil jij komende winter met een groep op wintersport? Begin dan zeker op tijd met boeken. Er zijn veel minder groepsaccommodaties beschikbaar dan appartementen of hotels. Zeker voor een grote groep, met veel verschillende eisen en wensen is het niet altijd even makkelijk een mooi vakantiehuis of chalet te vinden. De beste kans om een mooie accommodatie te vinden is via een van deze drie reisorganisaties:

  • Chaletsplus.nl – 364 luxe wintersport chalets.
  • Belvilla – vakantiehuizen en chalets in vrijwel alle skigebieden.
  • Chalet.nl – 2.800 wintersports chalets voor groepen tot 50 personen (zelfs inclusief catering).

Wil je meer weten over wintersporten met een groep vrienden, collega’s of familie? Lees dan onze artikelen daarover:

Wintersport met vrienden - wintersport aanbiedingen 2020
Gezellig met je vrienden in de skilift.

Wintersport aanbiedingen in jouw favoriete skigebied

Nog geen geschikte aanbieding voor wintersport 2020 gevonden? Of wil je snel kijken of er volgende winter nog accommodaties beschikbaar zijn in jouw favoriete skigebied? Vul dan hieronder je bestemming en gewenste data in. Dan krijg je direct een overzicht van vrije hotels en appartementen te zien.Booking.com


Wanneer zijn Nederlandse schoolvakanties in 2020 ook al weer?

Voor de volledigheid staan hieronder de data van de Nederlandse schoolvakanties. Ben jij door schoolgaande kinderen, of werk gebonden aan deze vakantie? Zorg er dan voor dat je op tijd je wintersport 2020 boekt. Hoe langer je wacht, des te minder accommodaties nog beschikbaar zijn.

  • Kerstvakantie 21 december 2019 – 5 januari 2020
  • Voorjaarsvakantie:
    • Regio Noord: 15 – 22 februari 2020
    • Regio Midden & Zuid: 22 februari – 2 maart 2020

Met name in de periode van 22 februari tot 2 maart zal het niet eenvoudig zijn om een appartement of hotel te vinden. Naast een groot deel van Nederland hebben ook de Duitsers en Belgen in deze week voorjaarsvakantie. Waarschijnlijk wordt dit de drukste week van het hele seizoen. Meer informatie over de rustige en drukke periodes komende winter is hier te vinden.

overzicht van de schoolvakanties voor wintersport 2020

Heb jij al geboekt?

Heb jij al nagedacht over je komende wintersport? Of wacht je net als veel andere Nederlanders eerst de zomervakantie af? We zijn heel erg benieuwd wanneer onze lezers hun vakantie boeken. Laat je het ons weten via het opmerkingenveld hieronder?

 

Win een wintersportvakantie!

Wil je een complete wintersportvakantie naar SalzburgerLand winnen? We geven maar liefst 8 reizen weg! Ga voor meer informatie en om mee te doen naar www.salzburgerland.com.

 

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Bus naar Frankrijk: reistijden, kosten en info
Ook interessant
Berwang investeert miljoenen in skigebied