Je kan veel geld besparen door nu komende wintersport alvast te boeken. Nu boeken betekent daarbij ook nog eens veel keuze uit accommodaties, mooie aanbiedingen en natuurlijk extra veel wintersport voorpret. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van de beste actuele wintersportaanbiedingen voor wintersport 2021. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

Bizztravel – 7 dagen wintersport vanaf 165 euro!!!

Terwijl op veel plaatsen de temperaturen tot recordhoogte reikten, ontvingen wij van Bizztravel de eerste aanbiedingen voor komend wintersportseizoen. De reisorganisatie heeft op dit moment keuze uit maar liefst 1.223 wintersportreizen. Hieronder staan onze 4 favorieten:

Bij alle wintersportreizen van Bizztravel is de liftkaart in de prijs inbegrepen.

Saalbach - skigebied in de buurt van Salzburg
Bizztravel heeft een mooie aanbieding naar Saalbach.

De Jong Intra – kwaliteit boven kwantiteit

Het aanbod wintersport reizen van touroperator De Jong Intra is nog niet zo heel groot. Maar we vonden wel  een paar hele mooie aanbiedingen! Met name in skigebieden waar andere reisorganisaties geen reizen aanbieden is het aanbod goed. Wil je komende winter naar een populair skigebied? Kijk dan zeker even hier. Hieronder hebben we de mooiste aanbiedingen van dit moment voor je verzameld:

De Jong Intra is één van de weinige aanbieders van een pendelbus naar Oostenrijk.  Wil je komende winter met de bus naar Oostenrijk? Je kunt vanaf nu een bus retour boeken vanaf 129 euro.

westendorf appartement - top 5
De Jong Intra heeft ook in Westendorf nog accommodaties beschikbaar.

Wintersport 2021 aanbiedingen inclusief skipas van TUI.nl

Bij TUI.nl krijg je op dit moment maar liefst 50 euro extra korting wanneer je nu online je wintersport 2021 boekt. Het aanbod op de reisorganistie is weliswaar niet zo groot als bij andere aanbieders, er zitten wel echt hele mooie opties tussen. Het is ook een van de weinige aanbieders waar je een ‘all inclusive‘ wintersport kunt boeken. Sowieso is bij alle genoemde aanbiedingen een skipas inbegrepen.

Bij alle wintersport aanbiedingen van TUI.nl is de skipas in de prijs inbegrepen.

Zonnig weer
Wintersport aanbieding 2020: all inclusive naar Flachau voor 963 euro.

Sunweb – grootste keuze wintersport aanbiedingen inclusief skipas

Bij Sunweb staat op dit moment het grootste aanbod online. Je kan nu al meer dan 1.5oo aanbiedingen voor het komende wintersportseizoen bekijken. En hier zitten een paar hele mooie aanbiedingen tussen! Voor het gemak hebben we hieronder 5 populaire bestemmingen in Oostenrijk op een rij gezet:

Bij Sunweb boek je altijd een accommodatie inclusief skipas.

Ski and city Innsbruck
Bij Sunweb boek je altijd een accommodatie inclusie skipas.

Met een groep op wintersport? Huur dan een vakantiehuis of chalet!

Wil jij komende winter met een groep op wintersport? Begin dan zeker op tijd met boeken. Er zijn veel minder groepsaccommodaties beschikbaar dan appartementen of hotels. Zeker voor een grote groep, met veel verschillende eisen en wensen is het niet altijd even makkelijk een mooi vakantiehuis of chalet te vinden. De beste kans om een mooie accommodatie te vinden is via een van deze drie reisorganisaties:

 • Chaletsplus.nl – 372 luxe wintersport chalets.
 • Belvilla – vakantiehuizen en chalets in vrijwel alle skigebieden.
 • Chalet.nl – 2.995 wintersport chalets voor groepen tot 50 personen (zelfs inclusief catering).

Wil je meer weten over wintersporten met een groep vrienden, collega’s of familie? Lees dan onze artikelen daarover:

wintersport met vrienden
Accommodaties voor grote groepen zijn sneller volgeboekt.

Wintersport aanbiedingen in jouw favoriete skigebied

Nog geen geschikte aanbieding voor wintersport 2021 gevonden? Of wil je snel kijken of er volgende winter nog accommodaties beschikbaar zijn in jouw favoriete skigebied? Vul dan hieronder je bestemming en gewenste data in. Dan krijg je direct een overzicht van vrije hotels en appartementen te zien.Booking.com


Wanneer zijn Nederlandse schoolvakanties in 2021 ook al weer?

Voor de volledigheid staan hieronder de data van de Nederlandse schoolvakanties. Ben jij door schoolgaande kinderen, of werk gebonden aan deze vakantie? Zorg er dan voor dat je op tijd je wintersport 2021 boekt. Hoe langer je wacht, des te minder accommodaties nog beschikbaar zijn.

 • Kerstvakantie 21 december 2020 – 5 januari 2021
 • Voorjaarsvakantie:
  • Regio Noord & Midden: 20 – 28 februari 2021
  • Regio Zuid: 13 februari – 20 februari 2021

Wintersporters die graag in de voorjaarsvakantie op wintersport gaan, moeten rekening houden met veel drukte. Met name in de periode van 13 tot 20 februari 2021 zal het niet makkelijk zijn om een appartement of hotel te vinden. Naast een groot deel van Nederland hebben ook de Duitsers en Belgen in deze week voorjaarsvakantie. Waarschijnlijk wordt dit de drukste week van het hele seizoen.

Meer informatie over de rustige en drukke periodes komende winter is hier te vinden.

Heb jij al geboekt?

Heb jij al nagedacht over je komende wintersport? Of wacht je net als veel andere Nederlanders op duidelijkheid rondom corona? Inmiddels worden de coronamaatregelen voor wintersport in Oostenrijk langzaam duidelijk, maar toch zijn we benieuwd wanneer onze lezers hun vakantie boeken. Laat je het ons weten via het opmerkingenveld hieronder?

 

1 Commentaar

 • Bram van der Schalk,

  Is er geen site waar alle aanbieders van wintersportreizen bij elkaar staan, dat scheelt een hoop zoekwerk

 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Eerder verschenen
  Vooruitblik: zo ziet een skidag in het coronatijdperk er uit
  Ook interessant
  Berwang investeert miljoenen in skigebied