Berwang is een skidorp in het skigebied Zugspitz Arena. Dit gebied ligt in Tirol, Oostenrijk.
Het plaatsje ligt op ruim 1000 meter boven zeeniveau en is daardoor erg sneeuwzeker. Berwang is een autoluw en erg sfeervol dorp, dat veel charme en authenticiteit uitstraalt.

 

Wintersport in Berwang
Wintersport in Berwang

Skigebied Berwacng.

Het skigebied van Berwang gaat tot ruim 1800 meter en is aangesloten op het dorp Bichlbach. Je kunt daardoor lekker heen en weer skiën tussen beide dorpjes. Het is het hoogste dorp van het skigebied Zugspitze Arena. Dat over 145 kilometer piste beschikt.
Kortom het is een ideale wintersport bestemming voor gezinnen met (kleine) kinderen. De pistes zijn veel blauw en rood en daardoor leuk om te skiën of boarden voor kinderen, maar ook voor ouders en opa’s en oma’s.

Ook is het gebied erg geschikt voor 50-plussers. Het is niet zo groot, rustig en het doet nog een beetje authentiek aan.

Accomodaties

Er is een divers aanbod van accomodatie. Zo zijn er veel leuke pensions, appartementen en hotels in Berwang. Ellenlang met je ski’s of snowboards slepen is er dan ook niet bij. Je hotel, pension of vakantiehuis bevindt zich nooit ver van de piste.

meer informatie over Berwang is te vinden op ehrwald-berwang.nl

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *