Veel mensen houden van wintersport. Een aantal mensen zijn lyrisch van wintersport. Maar sommige mensen zijn verslaafd aan wintersport. De wintersport verslaving komt in verschillende gradaties. De 10 belangrijkste symptomen van een wintersport verslaving vindt je hieronder. Wanneer je 5 symptomen of meer herkent, dan heb je waarschijnlijk met een wintersportjunkie te maken. De verslaving is doorgaans hardnekkig en besmettelijk. Kijk dus snel of het op jou of je vrienden van toepassing is en licht de omgeving in over de ernst van de verslaving. Alhoewel buitenstaanders niet altijd kunnen helpen, is steun vaak wenselijk. Met name financiële en emotionele steun in de vorm van gezelschap tijdens skitrips helpen de wintersportjunkie door moeilijkere tijden heen.

1. Zodra de wintersportjunkie wakker is, schuift hij de gordijnen opzij om de ‘dump’ te bekijken.

wintersport junkie2. De wintersportjunkie is er van overtuigd sneeuw te kunnen ‘ruiken’.

wintersportjunkie ruikt sneeuw3. De wintersportjunkie zit ’s morgens in de eerste lift omhoog.

4. De wintersportjunkie vergelijkt de prijs van noodzakelijke aankopen als kleding of schoenen met de prijs van skigear.

5. Als de wintersportjunkie een film wil kijken, dan is dat een skifilm.6. En met ‘porno’ bedoelt hij een hele vette skifilm.

7. De profielfoto van ongeveer ieder account van de wintersportjunkie is in wintersportkleding.

wintersport junkie selfie8. Dankzij regelmatig bezoek aan online webcams weet de wintersportjunkie precies waar de verse sneeuw ligt.

wintersport junkie webcam9. En skivakantie met de wintersport junkie eindigt nooit op zaterdag, maar standaard op zondag… (middag).. (na 4 uur)

wintersport junkie1o. Zijn idee van romantiek? Jouw naam plassen in de sneeuw.

Herken je iemand uit je omgeving in bovenstaande signalen? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een wintersportjunkie. Ons advies is om deze persoon te koesteren en je door hem of haar te laten besmetten. Je gaat een fantastische tijd tegemoet die je waarschijnlijk grotendeels in de bergen door zal brengen.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Nieuwe skilift voor Flachauwinkl-Kleinarl
Ook interessant
Skigebieden in Oostenrijk veel eerder open dan gepland