Een paar weken geleden stelden we je voor aan ‘Snowflake‘, de 77-jarige Henry, die iedere winter meer dan 150 dagen op de ski’s staat in zijn skigebied Engelberg-Titlis. In de 5-delige mini-serie die deze winter in première gaat op hun website krijg je een goed beeld hoe en waarom Henry zo gemotiveerd is om dag in dag uit de sneeuw in te gaan.

Genieten van ‘Freeride Paradise’ Engelberg

In de nieuwste, misschien wel meest boeiende, aflevering van de serie neemt deze lokale legende je mee op een adembenemend avontuur in freeride-eldorado Engelberg. Deze aflevering biedt je een unieke kijk in zijn passie voor het poederskiën en toont je heerlijke beelden uit het ultieme freeride-paradijs. Zelf vind ik dit misschien wel de leukste video uit de serie. Het plezier van Snowflake spat echt van het scherm af. Welke van de video’s is jouw favoriet? Je kunt ze hier allemaal bekijken.

Engelberg – een waar freeride El Dorado

Wordt jij ook zo blij van dit soort heerlijke beelden? En ben je, net als wij, gek op poederskiën. Dan moét je echt een keer naar Engelberg-Titlis. Nergens kan je deze passie beter delen dan in dit prachtige skigebied. Meer informatie, accomodaties, routes en tips zijn te vinden op de website van Engelberg. Of lees een van onze andere inspirerende artikelen over Engelberg:

WIN een reis naar Engelberg-Titlis

Wat ons betreft, is de wintersport de mooiste vakantie van het jaar. Tijdens een skivakantie worden herinneringen voor het leven gemaakt. En het wordt natuurlijk nog leuker als die wintersport gratis is!

Je maakt NU kans op een skivakantie naar het prachtige Engelberg en een ontmoeting met ‘Snowflake’ – de 77-jaar oude de ‘hoogtemeter miljonair’

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Skistokken: alles wat je moet weten voor je skistokken gaat kopen.
Ook interessant
Dít zijn de 9 beste ski apps voor wintersporters