skibox huren

Na de enorme sneeuwdump is het deze week waanzinnig ‘Kaiserwetter’. Bij het zien van actuele winterbeelden begint het bij de meeste wintersporters behoorlijk te kriebelen. Het liefst wil je NU inpakken en vertrekken. Maar past alles wel in je auto?

Voor een skivakantie heb je veel spullen nodig: ski’s, skischoenen en skikleding. Voor je het weet zit je kofferbak helemaal vol. Heb je te weinig ruimte in je auto voor al je skispullen? Dan biedt een skibox uitkomst.

Skikoffer huren voor snel extra bagageruimte

Wie snel en goedkoop over extra bagageruimte wil beschikken, kan een skibox huren. Daarmee heb je wel de lusten van extra bagageruimte, maar niet de lasten. Je hoeft geen tijd te investeren de aanschaf van de perfecte skibox of na te denken over de opslag van het enorme ding.

een skibox huren of kopen

Aandachtspunten bij het huren van een skibox

Door een skibox te huren, kies je de snelste én goedkoopste oplossing voor meer bagageruimte. Je hoeft niet na te denken over opslag, onderhoud of een hoge aanschafprijs. Veel verhuurbedrijven verzorgen zelfs de montage van de skibox. Zo hoef je je alleen nog maar te bekommeren over het inpakken van je skispullen.

Inpakken van de skibox

Een skibox geeft veel extra bagageruimte, maar let wel op hoe je hem inpakt! Een skibox mag niet te zwaar belast worden. Je ski’s of snowboard kan je hier uiteraard in vervoeren, maar met skischoenen wordt de skibox al snel (te) zwaar belast. Ons advies is om je skischoenen in de auto te vervoeren en je kleding in een waterdichte tas in de skibox mee te nemen. Mocht je de kleding dan tussendoor (onverwacht) uit de skibox moeten halen, dan blijft alles in ieder geval droog.

Montage van de skibox

Tot slot is het belangrijk dat de skibox op de juiste manier gemonteerd wordt. Zo moet de skibox niet te ver aan de achterkant uitsteken, want dan kan je achterklep niet open..  Eigenlijk heb je twee mensen nodig om de koffer op de auto te tillen. Een schoon gewassen auto is ook aan te raden, anders wordt je zeker vies tijdens de montage. Uitkomst bieden de aanbieders die verhuur van een skibox INCLUSIEF montage aanbieden.

ski ongeluk voorkomen

Skimaterialen huren versus kopen

Voor een wintersport heb je naast een skibox nog veel meer materialen nodig. Ga je voor het eerst wintersporten? Of ga je nooit meer dan 1 week per jaar? Dan kan je overwegen om je materiaal te huren. Of huren voor jou werkelijk voordeliger is, kan je met het artikel over ski’s huren of ski’s kopen snel bepalen.

Via huren.nl, een online vergelijkingswebsite, kun je snel en gemakkelijk alles huren voor je skivakantie.

Daarmee komt die last-minute wintersport opeens een stuk dichterbij 😉

 

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Wat dekt een annuleringsverzekering tijdens de wintersport?
Ook interessant
Sneeuwdump (65 cm) onderweg naar Oostenrijk