Samenwerken en adverteren

Samenwerken en adverteren wintersport

Hallo!

Wij zijn op-wintersport.nl, de #1 winterport website voor families!

Wij schrijven veelzijdige artikelen, enerzijds vermakelijke artikelen die veel gelezen en gedeeld worden, anderzijds ook veel lange inhoudelijke artikelen die lange tijd online blijven staan en goed vindbaar zijn voor zoekmachines.

Inmiddels bereikt op-Wintersport ruim 90.000 unieke bezoekers per maand (peildatum oktober/november 2018) met onze unieke content. Wij werken met een klein maar uitermate gepassioneerd team aan onze artikelen die verdeeld zijn over product reviews, Gear Guide, bestemmingen, accommodaties en beleving.

Al onze reviews zijn uitgebreid en gebaseerd op echt tests. Wij zijn de enige aanbieder van een wintersport Gear Guide in Nederland en België. Onze Gear Guide vertegenwoordigd de beste producten die er momenteel verkrijgbaar zijn voor wintersporters.

Samenwerken met op-Wintersport

Heb jij iets waar onze lezers (en wij) blij van worden? Dan komen we graag in contact met je!

We zijn altijd op zoek naar mooie en innovatieve producten en bestemmingen. En we helpen je graag de juiste doelgroep te bereiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Banners

Je kan bij ons verschillende soorten banners afnemen. Dit kan per jaar, per maand en zelf per categorie. Voor meer informatie en prijzen, stuur je een mail naar Frank via frank@op-wintersport.nl

Gear Guide

Onze eerste editie van de Gear Guide was een groot succes! Voor onze wintersport Gear Guide testen we ieder jaar vele wintersport artikelen en kleding zeer uitvoerig. Welke categorieën er getest worden is te zien op de Gear Guide pagina van op-Wintersport. Heb je een product wat een plek in de Gear Guide verdient? Neem dan contact op met Maaike via maaike@op-wintersport.nl. Opname in de Gear Guide is kosteloos en we presenteren graag de beste en mooiste producten aan onze bezoekers.

Heb je een tip of suggestie voor de Gear Guide dan kan je deze ook mailen naar Maaike.

Reviews

We zijn gek op skikleding en gear en we reviewen graag nieuwe producten. Reviews worden door ons zelf geschreven en zijn altijd eerlijk. De producten worden door ons zelf getest in verschillende weersomstandigheden. Om een product te laten testen, neem je contact op met Maaike via maaike@op-wintersport.nl

Persreis

Regelmatig bezoeken wij mooie wintersportplekken als gezin of als individu. Wij schrijven hier met veel liefde en plezier over. Voor persreizen als gezin moet rekening gehouden worden met de Oostenrijkse schoolvakanties. Persreizen als individu kunnen ook op andere momenten. Uitnodigingen voor persreizen kunnen naar Frank via frank@op-winterport.nl.

Sponsored content

Pr-informatie of andere informatie omtrent een bepaald merk of gebied kunnen bij ons op de website geplaatst worden, mits dit meerwaarde biedt voor onze bezoekers. Wij plaatsen geen aangeleverde content, maar kunnen wel aangeleverde content gebruiken als input voor een blog. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Maaike via Maaike@op-wintersport.nl.

Mediakit

Wil je meer weten over de mogelijkheden om met ons samen te werken? Vraag dan onze mediakit aan. Hierin vindt je uitgebreide statistieken over onze bezoekers en het bereik van op-wintersport.nl. Je kunt onze mediakit middels onderstaand formulier aanvragen.