000000
Bezoekers / maand
00000
Fans & Followers

Wij zijn op-wintersport.nl

Dé winterport website voor families met ruim 200.000 unieke bezoekers per maand.
Wij schrijven veelzijdige artikelen vanuit een ontembare passie voor vakantie, bergen en wintersport.
Inmiddels bereikt op-Wintersport ruim 200.000 unieke bezoekers per maand (peildatum winter 2022) met onze unieke content. Onze content is altijd eerlijk, persoonlijk en door onszelf geschreven .


Skikleding & Gear

Wij zijn de eerste en enige aanbieder van een wintersport Gear Guide in Nederland en België. Onze Gear Guide vertegenwoordigd de beste producten die er momenteel verkrijgbaar zijn voor wintersporters.

Heb jij iets waar onze lezers (en wij) blij van worden? Dan komen we graag in contact met je!

We zijn altijd op zoek naar mooie en innovatieve ideeën en producten. En we helpen je graag de juiste doelgroep te bereiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week

Gear Guide

best buy, test

Heb je een product wat een plek in de Gear Guide verdient? Neem dan contact op met Maaike via maaike@op-wintersport.nl. Heb je een tip of suggestie voor de Gear Guide dan kan je deze ook mailen naar Maaike.

Reviews

onafhankelijk

We zijn gek op skikleding en gear en we reviewen graag nieuwe producten. Reviews worden door ons zelf geschreven en zijn altijd eerlijk. De producten worden door ons zelf getest in verschillende weersomstandigheden. Om een product te laten testen, neem je contact op met Maaike via maaike@op-wintersport.nl


Samenwerken met op-Wintersport

Heb jij iets waar onze lezers (en wij) blij van worden? Dan komen we graag in contact met je!

We zijn altijd op zoek naar mooie en innovatieve ideeën, producten en bestemmingen. En we helpen je graag de juiste doelgroep te bereiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week


Travel content

In de winter zijn wij vrijwel dagelijks onderweg om de mooiste plekken te bezoeken en vast te leggen.

We zijn altijd op zoek naar mooie en innovatieve ideeën, producten en bestemmingen.

En we helpen je graag de juiste doelgroep te bereiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week

Persreis

Trip Tip

Regelmatig bezoeken wij mooie wintersportplekken als gezin of als individu. Wij schrijven hier met veel liefde en plezier over. Voor persreizen als gezin moet rekening gehouden worden met de Oostenrijkse schoolvakanties. Persreizen als individu kunnen ook op andere momenten. Uitnodigingen voor persreizen kunnen naar Frank via frank@op-winterport.nl.

Sponsored content

PR-informatie of andere informatie omtrent een bepaald merk of gebied kunnen bij ons op de website geplaatst worden, mits dit meerwaarde biedt voor onze bezoekers. Wij plaatsen geen aangeleverde content, maar kunnen wel aangeleverde content gebruiken als input voor een blog. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Maaike via maaike@op-wintersport.nl.


Adverteren & banners

Je kan bij ons verschillende soorten banners afnemen. Voor meer informatie en prijzen, stuur je een mail naar Frank via frank@op-wintersport.nl.


Mediakit

Wil je meer weten over de mogelijkheden om met ons samen te werken? Vraag dan hieronder onze mediakit aan. Hierin vindt je uitgebreide statistieken over onze bezoekers en het bereik van op-wintersport.nl.