Op zoek naar jouw ideale wintersport accommodatie? Dan ben je hier op de juiste plek. Of je nu op zoek bent naar een knus chalet aan de piste in Oostenrijk, een luxe hotel met spa of een gezellig appartement in jouw favoriete skidorp, wij helpen je snel de perfecte accommodatie te vinden voor jouw wintersportvakantie. Of je nu met vrienden, familie of partner reist, we hebben voor iedereen een geschikte accommodatie voor de perfecte wintersport.

Accommodaties in Oostenrijk

Oostenrijk is voor Nederlanders veruit de meest populaire wintersportbestemming. Meer dan 65% van de Nederlandse wintersporters kiest een van de skigebieden in Oostenrijk als zijn bestemming. Met een keuze uit meer dan 120 skigebieden en 600 dorpen is het onmogelijk om een lijst te maken van de beste skigebieden in Oostenrijk.

Hotel Alte Post in St Anton
Er zijn oneindig veel wintersport accommodaties in Oostenrijk.

Oneindig veel keuze

In totaal worden er via Nederlandse reisorganisaties meer dan 10.000 verschillende hotels, chalets en appartementen in de skigebieden in Oostenrijk aangeboden. Om je te helpen snel de juiste keuze te maken, hebben we drie handige artikelen geschreven waardoor je snel en makkelijk je wintersport kunt boeken.

Skigebieden voor een rustige wintersport
Meer dan 600 skigebieden

Accommodatie inspiratie: Oostenrijk

Ben je op zoek naar een fijn appartement, hotel of pension in jouw favoriete skigebied? Hieronder staan tips voor fijne accommodaties in de meest populaire skigebieden in Oostenrijk.


Accommodaties Frankrijk

Frankrijk is het grootste wintersportland ter wereld. Nergens zijn meer skiliften te vinden dan in Frankrijk. Niet zo gek, want je kunt er zowel in de Alpen, als in de Pyreneeën, de Vogezen en de Jura terecht voor je wintersport. Met keuze uit meer dan 70 skigebieden, is er voor iedereen wel een goed skigebied in Frankrijk te vinden.

Ski in Ski Out in Avoriaz

Accommodaties voor wintersport in Frankrijk

Wil je op wintersport naar Frankrijk? Dan heb je een vrijwel oneindige keuze uit accommodaties. Om je te helpen snel de juiste keuze te maken, hebben we een aantal handige artikelen geschreven waardoor je snel en makkelijk je wintersport kunt boeken.

Prachtige chalets

Accommodatie inspiratie: Frankrijk

Ben je op zoek naar een fijn appartement, hotel of pension in jouw favoriete skigebied in Frankrijk? Hieronder staan tips voor fijne accommodaties in de meest populaire skigebieden in de Franse Alpen.


Accommodaties in Italië

Natuurlijk hebben we ook een aantal van de mooiste accommodaties in Italië geselecteerd:

Eerder verschenen
Op wintersport in het familievriendelijke skigebied Les Menuires
Ook interessant
Skigebied Almenwelt Lofer – ideaal voor families en beginners