Op-Wintersport.nl werkt samen met een aantal partners om bestemmingen, producten of bepaalde merken onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om een persreis, advertorial of een social media post, onze bezoekers en eerlijke mening staan altijd centraal. Hieronder vind je een overzicht van onze partners. Wil je ook partner worden van op-Wintersport.nl? Stuur dan een e-mail naar maaike@op-wintersport.nl of bekijk hier de mogelijkheden om met ons samen te werken of te adverteren.

TOP PARTNERS

 

 

Ski amadé is de grootste skiregio van Oostenrijk. 1 skipas voor 5 skigebieden: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en Grossarltal. Met 760 kilometer piste, 270 skiliften en 260 berghutten en pisterestaurants is dit de droom van elke wintersporter

Ski amadé = 270 skiliften

  • Stoeltjesliften: 90
  • Gondels: 47
  • Sleepliften: 81
  • Oefenliften: 52

Ski amadé = 760 Pistenkilometer

  • blauw: 275 km
  • rood: 390 km
  • zwart: 95 km

Ski amadé = 5 skigebieden / 25 dorpen

Salzburger Sportwelt:
Flachau, Wagrain, St. Johann/Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben, Filzmoos, Goldegg

Schladming-Dachstein:
Schladming (Planai), Rohrmoos (Hochwurzen), Pichl (Reiteralm), Ramsau am Dachstein, Haus im Ennstal (Hauser Kaibling), Forstau (Fageralm), Gröbming (Stoderzinken), Pruggern (Galsterbergalm)

Gastein:
Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein, Sportgastein

Hochkönig:
Maria Alm, Dienten, Mühlbach

Großarltal:
Grossarl, Hüttschlag

Meer informatie: skiamade.com/nl/winter

 

 

 

Vanuit Noorwegen ontwerpt en fabriceert Helly Hansen al meer dan 140 jaar kleding om mensen onder barre omstandigheden  levend en warm te houden.

Als het #1 skimerk voor ski professionals wordt HH inmiddels professioneel gebruik in meer dan 200 skigebieden over de hele wereld. Meer dan 55.000 wintersport professionals zijn dagelijks onderweg in de skikleding van Helly Hansen.

Meer informatie: hellyhansen.com/en_nl/

OVERIGE PARTNERS

Op-wintersport.nl partner - bergfreunde.nl
Op-wintersport.nl partner - bol.com
Op-wintersport.nl partner - decathlon
Op-wintersport.nl partner - decathlon