Wintersport Nauders

Nauders is in Nederland niet zo bekend, en dat is niet zo heel gek. Het is relatief ver rijden en het is niet een heel groot dorp met een supergroot skigebied. Het is wel erg jammer dat veel mensen Nauders niet kennen. Nauders is namelijk heerlijk authentiek en het skigebied van Nauders is heel erg afwisselend en sneeuwzeker. Doordat Nauders pal naast de Italiaanse (en Zwitserse) grens ligt is de kwaliteit van de (berg)restaurants in Nauders hoger dan gemiddeld.

Nauders is een ideale bestemming voor wintersport met kinderen

Wintersport Nauders – tips

  • De skischool van Nauders heeft bij het bergstation van de kabinelift een heel leuk kinderland. In het bergstation is bovendien een kinderopvang hier kunnen je kinderen spelen als ze niet kunnen of willen skiën.
  • Nauders beschikt over een rodelbahn van maar liefst 12 kilometer. Een deel hiervan is ook ’s avonds geopend, maar het mooiste is het om de afdaling overdag te doen. Sleetjes kunnen gehuurd worden bij de kabinebaan.
  • Hotel Regina in Nauders is een leuk hotel voor je wintersport in Nauders. Iedere avond wordt er een zesgangen menu geserveerd van grote klasse.

Skigebied Nauders Bergkastel

Skigebied Nauders Bergkastel is erg leuk om te wintersporten met kinderen. Er is een groot kinderland “Nauderix”. Hier kunnen kinderen leren skien. Daarnaast is er ook kinderopvang bij dit kinderland. Voor gevorderde skiers en snowboarders is er ook genoeg uitdaging in het skigebied van Nauders. De pistes in Nauders zijn erg afwisselend. En er zijn een aantal zwarte pistes en skiroutes die lekker uitdagend zijn.

Het skigebied Nauders Bergkastel ligt een klein stukje buiten het dorp van Nauders. Er gaat in Nauders iedere tien minuten een gratis skibus die je binnen 5 minuten van Nauders naar het skigebied van Nauders brengt. Deze skibus is gratis te gebruiken.

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Nauders.

skigebied Nauders

Hotels en appartementen in Nauders

Er is een groot aanbod van hotels en appartementen in Nauders. De meeste hotels in Nauders zijn luxe en vaak voorzien van een sauna en zwembad.

Via Tiscover, een Oostenrijkse reisorganisatie kun je eenvoudig je hotel of appartement in Nauders boeken. Als je hieronder de begin- en einddatum van je vakantie invult, dan krijg je vanzelf een lijst met beschikbare accomodaties in Nauders.

Meest recente berichten