Onze laatste wintersport dag zit erop. Dikke tranen. Voor even dan, want we nemen stijlvol afscheid van het wintersportseizoen. Met een lach, omdat wintersport 18/19 er één was van vele hoogtepunten die we niet snel zullen vergeten. En daarna gaan we keihard die hete zomer in.

beloning skironde saalbach hinterglemm leogang
Koester je wintersport goodies

Stijlvol afscheid van het wintersportseizoen

Onze eerste gedachte na de laatste afdaling gister was ongeveer ‘hmpf’.. Maar vandaag beginnen we met het afscheid. Dit bestaat uit 5 activiteiten, die kris kras door elkaar (en zelfs synchroon aan elkaar) uitgevoerd worden. Activiteiten afgerond? Dan zijn we klaar voor de zomer.

Wassen, onderhouden, opbergen

Speciaal wasmiddel kopen. Alle wintersport spullen verzamelen. Indelen in verschillende vormen van onderhoud en het proces begint. Skikleding wassen, skihelm onderhouden, herstellen wat kapot is en ski’s waxen. Wanneer alles klaar is gaat het terug naar de gereserveerde hoek op de vliering. En wat niet langer bruikbaar is, wordt vervangen. Te klein, maar nog goed materiaal verkoop je op Koningsdag of op Marktplaats.

afscheid van de wintersport betekend onderhoud aan skimateriaal
Do the work
Grijs draaien van wintersport hits

Typisch een activiteit die parallel aan één van de andere activiteiten uitgevoerd kan worden: wintersport hits grijs draaien. Wanneer het huis bezaaid is met skihelmen, brillen, skischoenen, skikleding en andere wintersport spullen dan schalt voor de laatste keer de apres ski muziek door het huis. Zodra de spullen op de vliering liggen, is het tijd voor zomerse hits.

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Hilarisch die wintersport foto’s en filmpjes. Om te bekijken, te bewaren en in een zeldzaam geval af te drukken en op te hangen. Op één of andere manier zijn de mooiste herinneringen van ons gezin vrijwel altijd vastgelegd in een wintersport foto. Als je de foto’s in ons huis moet geloven hebben we altijd skihelmen en skibrillen op.

Vergeet bij het selecteren van je wintersport foto’s niet om de foto’s op je skipas te bekijken (indien Skiline)!

Welkom in skigebied Wildkogel
Wintersport biedt een perfecte gelegenheid voor familiefoto’s.
Ski partner, life partner

Samen skiën, samen blijven. Of het nu gaat om geliefden, vrienden of familie. De mensen waarmee je op wintersport gaat, blijven je altijd bij. Zoek ze daarom ook buiten het wintersport seizoen op. Brouw je favoriete apres ski drankje, bak een lading schnitzels, haal wat wintersport herinneringen op. En voor je het weet heb je een geweldige avond én een volgende wintersport geboekt.

Wintersport omstandigheden
Jouw piste in het groen

Het blijft raar. Je verlaat de piste die er perfect bijligt. En terug in Nederland blijf je een soort heimwee houden naar ‘jouw’ piste. Wat je vergeet, is dat die piste in de zomer totaal groen is. Dat er koeien opstaan. Dat er vrolijk overeen gewandeld wordt. En dat de sneeuw nergens meer te bekennen is. Een zomers bezoek aan jouw piste zorgt voor ‘closure’.  Althans, totdat in november de eerste sneeuw begint te vallen. Dan wil je gewoon weer zo snel mogelijk terug. Wij begrijpen dat 😉

 

 

 

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Rugbeschermer voor skiërs en snowboarders
Ook interessant
Wintersport Montafon: uitdagend skigebied dichtbij Nederland