Wil jij nog één keer genieten van deze heerlijk winter? Of wil je dit voorjaar nog op wintersport? In het heerlijke La Plagne kan je nog tot eind april terecht om te genieten van sneeuw, zon en gezelligheid. De pistes liggen er prachtig bij, het uitzicht is nog mooier dan anders en natuurlijk schijnt de zon ook nog vaker en langer dan gedurende de wintermaanden.

La Plagne, zon

Groot, geweldig, gevarieerd en helemaal voor jezelf

La Plagne is tot aan het einde van het voorjaar verzekerd van voldoende sneeuw. Maar er zijn nog veel meer redenen om juist in het voorjaar naar La Plagne af te reizen. Zo is het 225 kilometer grote skigebied een van de meest veelzijdige skigebieden van de Alpen.

Vanaf de hooggelegen pistes boven de boomgrens kan je, op ontelbaar veel blauwe, rode en zwarte pistes, genieten van een adembenemend uitzicht. Maar vergeet vooral niet om ook op de lager gelegen piste tussen de bomen te bezoeken. Op deze manier is wintersporten in de overweldigende natuur van La Plagne niet alleen een magische belevenis, maar zorgt ook voor een ontspannen en gelukkigzalig gevoel.

Omdat de meeste wintersporters al weer met de zomer bezig zijn, is het ook nog eens heerlijk rustig. Komende weken heb je het je het skigebied helemaal voor jezelf!

La Plagne, zon

Cool ski: ideaal voor beginners

Het voorjaar is de ideale periode voor je eerste wintersport. Speciaal voor jonge én oude wintersporters met weinig ervaring wintersporters heeft La Plagne ‘Cool Ski’ in het leven geroepen. Extra veilige zones met makkelijke afdalingen en speciale skiles aanbiedingen. Ideaal om je skills nog even te verbeteren voor je de rest van het skigebied gaat verkennen. Is dit interessant voor jou? Hier vind je meer informatie en aantrekkelijke aanbiedingen.

Extra lang genieten van de lentezon

Tijdens het voorjaar zijn de dagen lang en schijnt de zon een stuk vaker. Om hier optimaal van te genieten zijn in La Plagne overal picknickplaatsen gemaakt waar wintersporters met elkaar kunnen genieten van de lentezon. Heerlijk!

Subli’cimes: wintersport en festival ineen

Ben jij ook een festival fan? Zorg dan dat je tussen 13 en 18 april 2022 in La Plagne bent. Tijden ‘Subli’cimes‘ veranderen 5 bergtoppen in kleine festivalterreinen. Hoe het evenement er dit jaar precies uit gaat zien, is nog een goed bewaard geheim. Maar reken op een combinatie van kunst, cultuur, workshops, wellness én live optredens. Precies dat wat je van een festival verwacht!

Met je skipas is Subli’cimes gratis te bezoeken. Gaan er niet wintersporters met je mee? 4 van de 5 bergtoppen zijn ook zonder ski’s of board bereikbaar.

Geniet van de lente in La Plagne

De terugkeer van het warme weer is ook een uitgelezen kan om te genieten van het zwembad en de onuitputtelijke wellnes mogelijkheden. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Hier vind je alle details en mogelijkheden.

Boek jouw wintersport in het skigebied met de rode muts!

Logo La Plagne - grootAan de voet van de Mont Blanc, in het hart van de Alpen, ligt het enorme skigebied La Plagne. Het skigebied  omvat meer dan 225 kilometer piste, is enorm gevarieerd en ook nog eens sneeuwzeker. Maar La Plagne heeft nog veel meer te bieden. Het is één van de meest kindvriendelijke skigebieden in Frankrijk. Daardoor is het de perfecte bestemming voor families die meer willen dan alleen maar skiën. In La Plagne is veel te beleven op de piste én naast de piste.

Wil jij meer informatie over deze bijzondere bestemming? Of wil je direct een vakantie naar La Plagne boeken? Kijk dan op de officiële website.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Reisverslag: oneindig veel wintersport in Stubai
Ook interessant
Review: kinderskihelm Alpina Zupo getest