Hou jij van toerskiën en ben je op zoek naar een paar fijne handschoenen of toerskistokken? Dan wil je deze innovaties van LEKI zeker niet missen! LEKI staat al jaren voor snelheid, veiligheid, comfort en het gevoel dat je op je materiaal vertrouwen kan. Met de nieuwe Guide Collectie richt LEKI haar innovatieve pijlers volledig op het toerski segment. Het resultaat is dat je ook tijdens het toerskiër nog meer snelheid, veiligheid en comfort ervaart. Hoe? Dat leggen we je haarfijn uit.

Innovatie voor toerskiërs. Foto: LEKI
Innovatie voor toerskiërs. Foto: LEKI | Thomas Marzusch

Een collectie voor toerskiërs

De afgelopen jaren heeft het toerskiën enorm aan populariteit gewonnen. Niet zo gek, want wanneer je eenmaal zelf het gevoel van vrijheid wat toerskiën biedt hebt ervaren, begrijp je direct wat deze sport zo aantrekkelijk maakt. En wie de smaak eenmaal te pakken heeft, zal een sterke neiging naar steeds technischer materiaal ontwikkelen. De nieuwe toerski collectie van LEKI, LEKI Guide, biedt de laatste innovaties op het gebied van handschoenen en skistokken voor toerskiërs. Sneller, veiliger, comfortabeler en vol vertrouwen.

LEKI Guide Lite 2: dé stok voor skitoeren

Met LEKI Guide Lite 2 ben je voorbereid op alle soorten sneeuw die je onderweg tegen kan komen. Dankzij de nieuwe Aergon Air greep ervaar je nog meer comfort en controle tijdens je skitoeren.

De innovatieve telescoopstokken zijn lichtgewicht en voorzien van een verlengde grip, waardoor je snel door kan pakken tijdens het traverseren van een steile helling. Het snelle Speed Lock 2 plus systeem, om de stokken in maat te verstellen, werkt snel en makkelijk en maakt de stokken variabel instelbaar tussen 110 cm en 150 cm. Het systeem is zelfs met handschoenen aan makkelijk te bedienen.

Tot slot is de teller van de Guide Lite 2 zo ontwikkelt dat één (vlakke) kant speciaal ontwikkeld is om snel de bindingen te verstellen en één opstaande kant heeft om het ijs onder je vellen vandaan te schrapen. Dat zijn nou precies de innovaties waar we zo van houden!

LEKI GUIDE: Innovatieve toerski collectie.
De collectie bestaat uit handschoenen en skistokken. Foto: LEKI | Thomas Marzusch

Toerski handschoenen gemaakt in Europa

De Guide Series handschoenen komt in drie uitvoeringen (Guide Premium, Guide Lite en Guide). Alle handschoenen uit de Serie worden gemaakt in Europa. De handschoenen zijn ontwikkeld in Duitsland en geproduceerd in Hongarije. Voor de handschoenen is gebruik gemaakt van top kwaliteit geitenleer, afkomstig uit Zwitserland en de stoffen komen uit Italië. De 100% Europese herkomst van alle producten en productie zorgt voor korte transport routes, minder milieuvervuiling, lokale economische steun en, boven alles, superieure kwaliteit.

De Guide handschoenen passen zich perfect aan naar de vorm van je hand en zal een trouwe begeleider tijdens al je toerski tochten zijn. Dankzij het gebruik van Softspan materiaal aan de buitenkant van de hand ervaar je maximaal draagcomfort. Het geitenleer aan de binnenkant van de handschoen zorgt voor veel grip, flexibiliteit en comfort. De Guide Lite and Guide zijn niet uitgerust met geitenleer, maar zijn voorzien van Dynamic Grip op de handpalm om grip en comfort te garanderen.

Het Guide model is tevens voorzien van een fleece-voering, dit maakt deze handschoen de meest warme uit de Guide serie. Welke type toerskiër jij ook bent, in de Guide Serie vind je de perfecte handschoen voor jouw winterse avonturen!

LEKI Guide collectie vanaf nu verkrijgbaar

De LEKI Guide collectie ligt vanaf nu in de winkel. Wil jij meer weten over de serie, of alle producten alvast bekijken? Kijk dan op www.leki.nl

 

 

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Reisverslag: met Colmar naar Alta Badia voor de wereldbeker skiën
Ook interessant
5 last minute wintersport aanbiedingen die je vandaag nog wilt boeken!