Gareth & Lucas is een jong Nederlands merk dat kleurrijke skipulies verkoopt. Met kleurrijke designs willen ze het zwart en grijs van de piste bannen en vervangen door vrolijke, kleurrijke ontwerpen. Het merk staat voor nostalgie in een modern jasje. En dat moet er niet alleen leuk uit zien, maar ook nog eens lekker dragen. Dpully’soor deze positieve missie geïnspireerd spendeerde ik deze winter een aantal dagen in deze skipully op de piste. Hoe dat beviel? Dat lees je in deze review.

Samenvatting review Gareth & Lucas skipully

Materiaal: 90% (gerecycled) polyester, 10% spandex.
Pasvorm: sportief, strak vallend.
Warmte: dun materiaal, draagt warm.
Wat is leuk: gaaf design, duurzaam, goede prijs kwaliteit verhouding.
Wat is minder: alleen verkrijgbaar voor heren.
Kopen: in acht verschillende designs voor € 59,95

Volledige review Gareth & Lucas skipully

De vrolijke designs is natuurlijk het eerste dat opvalt aan de skipulliess van Gareth en Lucas. In totaal kan je kiezen uit maar liefst acht ontwerpen. Helaas voor dames, deze skipullies zijn alleen verkrijgbaar in herenmodellen.

 

Comfort en warmte

De skipullies van Gareth & Lucas zijn heerlijk warm. Meestal gebruik ik de pully als baselayer, met enkel een ski jas er boven. Zelfs op koude dagen, heb ik het geen moment koud. Ben jij iemand die het wel snel koud heeft, dan kan je er ook voor kiezen om de skipully als midlayer te dragen. Dus boven een thermoshirt. Zelf zou ik dan kiezen voor een thermoshirt van hetzelfde materiaal (polyester), dan werkt het ademende vermogen het beste.

Qua pasvorm valt de skipully maatgetrouw. Twijfel je over de maat? Op de website van het merk staat een duidelijke maattabel. Dat kan eigenlijk niet missen.

Skipully bij de lunch

Wassen niet nodig

Een van de grote voordelen van deze skipully, is dat deze niet zo snel gaat stinken. Het materiaal is voorzien van een speciale behandeling waardoor de pully niet gaat stinken naar zweet. Wanneer je het shirt na iedere dag op de piste een uur buiten hangt, dan kan je het vijf dagen achtereen dragen.

Duurzaam

Extra fijn aan de skipullies van Gareth & Lucas is dat er ook aan duurzaamheid gedacht is. De pullies zijn gemaak van 100% gerecycled polyester. Op deze manier is de impact op de natuur zo klein mogelijk.

Conclusie review Gareth & Lucas skipully

Ben je op zoek naar een skipully met een gaaf design? Kijk dan zeker ook naar de collectie van Gareth & Lucas. Deze pullies uit deze collectie dragen warm en comfortabel en kosten nog geen 60 euro. De skipullies zijn helaas alleen voor heren. Ze zijn allen verkrijgbaar via de eigen webshop. Kijk hier voor de volledige collectie.

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
LIVE: genieten van de sneeuwdump in Oostenrijk (en nog een dump op komst!)
Ook interessant
Alles over wassen & onderhouden van je wintersportkleding en materiaal