Voor alle wintersporters die snakken naar nog een weekje wintersport, hebben we goed nieuws! In Obertauern kan je tot 1 mei genieten van de wintersport. En niet zomaar een wintersport. Op strak geprepareerde pistes, overladen door zon, ervaar je het ultieme lente skiën.

Sneeuw tot in lente

In Obertauern hebben ze aan sneeuw geen gebrek. Het sneeuwzekere skigebied wordt niet voor niets ook wel ‘Snowbertauern‘ genoemd. Vanaf november tot mei kleuren 100 kilometers aan piste in het wintersportdorp wit. Toerskiërs (die geen gebruik maken de skiliften omdat ze zelfs omhoog lopen) genieten zelfs nog langer van de sneeuw in Obertauern.

obertauern - beleving
Zonnige dagen op de pistes van Obertauern. Foto: Tourismusverband Obertauern.

Zonovergoten pistes

Vind je wintersport koud? Dan moet je echt een wintersport in april proberen! De zon schijnt een stuk langer dan in de winter en dat merk je direct op de piste. Niet alleen is het een stuk warmer, de pistes zijn ook een stuk zachter. Dit is een totaal andere beleving als een wintersport in hartje winter! Vergeet dus niet je zonnebril en zonnecrème mee te nemen, want je zal ze hard nodig hebben!

Familie in Obertauern
Kindvriendelijke skigebied. Foto: Tourismusverband Obertauern.

Kindvriendelijk skigebied

Obertauern is niet alleen sneeuwzeker, maar ook nog eens uitstekend geschikt voor families. Voor jonge kinderen is Bobby’s Monsterpark ontzettend leuk om te ontdekken. Op deze kinderpistes zijn allemaal raadsels en uitdagingen voor beginnende skiërs en snowboarders te vinden.

Kinderen en families die het wintersporten al een beetje onder de knie hebben kunnen zich vermaken in de rest van Bobby Land. Verspreid over het skigebied vind je onder andere een slalom, een spookhuis en een grote iglo.

Zijn jullie al doorgewinterde wintersporters? Ski dan de familievriendelijke Kindertauernrunde, de Tauernrunde door Obertauern of langs de hoogste toppen met de 7 Summits. In Obertauern vind je echt een uitdaging voor iedereen!

Bobby’s sneeuwavontuur, familie wintersport voor een aantrekkelijke prijs

Speciaal voor families, heeft Obertauern onder de naam Bobby’s Sneeuwavontuur, een wintersportpakket samengesteld voor een aantrekkelijke prijs. Tijdens de speciale familieweek, van 16 april tot 23 april kan je gebruik maken van dit aantrekkelijke aanbod.

Met Bobby’s sneeuwavontuur boek je een completen wintersport met skiles, skipas, skimateriaal en onderkomen voor kinderen tot vijf jaar maar 232 euro! En voor kinderen boven de vijf jaar ben je voor 315 euro helemaal voorzien. Kijk hier voor meer informatie over dit geweldige aanbod.

Fotopunt in skigebied Obertauern
Genieten van zonnige dagen op de piste. Foto: Tourismeverband Obertauern.

Ben jij klaar voor een wintersport in Obertauern?

En? Hebben we jou overtuigd om te gaan genieten van de zonnige pistes in hoogst gelegen wintersportdorp van SalzburgerLand? Of wil je nog meer weten over deze bestemming? Hier kan je meer lezen over wintersport in Obertauern. En je kan natuurlijk ook terecht op de officiële website van Obertauern.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
5 Olympische sporten om zelf te beoefenen tijdens je eigen wintersport
Ook interessant
Wintersportweer: nu ‘Kaiserwetter’ in de Alpen – flink pak sneeuw onderweg