Zodra we de koude wind weer in ons gezicht voelen, komt dat ultieme wintersportgevoel naar boven. We kijken vaak uit naar dat ene weekend of weekje in de sneeuw, op de ski’s en in de bergen. Maar met de nieuwe, functionele en gevarieerde skicollectie van Colmar heb je de hele winter dat fijne wintersportgevoel, thuis én onderweg.

Tijdloos design voor wintersport en thuis

Colmar weet precies hoe stijl en functionaliteit met elkaar verweven kunnen worden. In hun nieuwe wintercollectie worden dan ook op verrassende wijze kleur, materiaal en pasvorm met elkaar gecombineerd. En wel zo dat we eigenlijk het liefste vier seizoenen lang in de jassen en broeken van Colmar rondlopen.

De winters in Nederland zijn lang, in de bergen zijn ze koud. Het is dus handig als je met één jas uit de voeten kan, eentje die multifunctioneel is op alle vlakken. We zijn blij verrast met de skicollectie van Colmar, want hun mix-and-match idee geeft talloze opties om een jas en broek uit te kiezen voor zowel je wintersportvakantie als dat dagelijkse ritje naar je werk. En dat is natuurlijk niet alleen praktisch, maar ook duurzaam en goed voor je portemonnee.

Wat zijn de grote pluspunten van de nieuwe Colmar Ski collectie?

Functioneel en verrassend veelzijdig

Functionaliteit is in de authentieke collectie van Colmar minstens net zo belangrijk als stijl. Colmar kiest bewust voor materialen die een grote capaciteit hebben om je droog en warm te houden, zowel in actie als in rust. De stoffen zijn duurzaam, vochtregulerend, isolerend, slijtvast en geven extra bewegingsvrijheid waar nodig.

De wintercollectie is gecategoriseerd in drie varianten: Warm, Extra warm en Mountain Attitude. Mountain Attitude omvat kledingstukken die met elkaar kunnen worden gecombineerd zoals een licht donsjack met een hardshell. Zo ben je klaar voor activiteiten in alle seizoenen!

Eyecatchers in jouw eigen stijl

De kleuren van de nieuwe collectie zijn spot on. Zo worden lichte met donkere tinten gecombineerd en kun je kiezen tussen natuurlijke en felle of juist unieke kleurenpaletten. Fijn, want zo kan iedere wintersporter de stijl kiezen die bij hem of haar past.

Naast de moderne kleuren – zoals ijsblauw, aquamarijn, poederroze, tobacco, burgundy – verdient ook de pasvorm speciale aandacht. De collectie is veelzijdig en bovenal tijdloos, iets wat belangrijk is in deze tijd waar duurzaamheid en universaliteit centraal staan. Bovendien heeft Colmar gezorgd voor uitstekende mix-and-match mogelijkheden.

Klaar voor alle omstandigheden

Tegenwoordig zijn de winters zowel extreem koud als behoorlijk warm. Je geplande weekje wintersport kan zomaar vallen in een week met volop zon, of juist in een week waar de temperaturen dalen tot ver onder nul. Het liefste willen we natuurlijk van alles wat qua weer, een beetje verse sneeuw en hier en daar wat zon alstublieft. Maar omdat het weer zo onvoorspelbaar is, moet in ieder geval je wintersportkleding aangepast zijn op dat veranderende weer.

De jassen van Colmar zijn precies voor deze gevarieerde winters ontworpen. Donsjacks zijn er in diverse diktes, shells in gevarieerde materialen.

Daarbij ben je niet alleen klaar voor je activiteiten op de piste, maar ook voor al je andere winterse outdoor activiteiten. Of je nu in Zweden op een sneeuwscooter stapt of in de Pyreneeën gaat toerskiën, deze collectie houdt je warm en droog. Multifunctionaliteit is voor Colmar een must, net als voor iedere wintersporter.

Bekijk de hele collectie op de website van Colmar

Weet je nog niet precies hoe jouw wintersport eruit gaat zien en ben je op zoek naar multifunctionele, tijdloze wintersportkleding? Neem dan even de tijd om de wintersport collectie van Colmar te bekijken en te passen. Zo ga je komende wintersport warm en stijlvol tegemoet.

Eerder verschenen
Skigebied Hauser Kaibling: onze ervaringen en insider tips
Ook interessant
Inspiratie: schoencadeautjes voor kleine wintersporters