Kinderen hebben in Obertauern een streepje voor. En wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, geniet iedereen. Om zowel kinderen als ouders een onvergetelijke tijd te garanderen, haalt Obertauern alles uit de kast. Met deze vier tips geniet je optimaal van de familie wintersport in Obertauern. Dus laat die winter maar komen!

Boek Bobby’s sneeuwavontuur voor een voordelige familie wintersport

Tijdens de aanbiedingsweken van Bobby’s sneeuwavontuur profiteren families van een aantrekkelijk aanbod. Tijdes het laagseizoen kan je namelijk het voordelige Bobby-Programma voor kinderen boeken. Hierbij betaal je voor kinderen tussen 3 jaar en 5 jaar slechts 232 euro voor een week skivakantie. Dit is inclusief skiles (of snowboardles), skipas en materiaal.

Voor kinderen tussen 6 jaar en 15 jaar betaal je 315 euro per kind. Voor boekingsperiode en deelnemende hotels (waar de kinderen kosteloos verblijven) kijk je op www.obertauern.com.

Kind in Obertauern
Genieten van de familie wintersport in Obertauern. Foto: TVB Obertauern.

Bezoek het kindvriendelijke Bobbyland voor extra sneeuwplezier

Twee jaar geleden opende Bobby Land haar deuren voor kleine wintersporters. Bobby Land biedt uitdagende ontdekkingen en oefeningen door het hele skigebied van Obertauern. De kleinste wintersporters zullen zich vooral vermaken in Bobby’s Monsterpark, een kinderland met raadsels en uitdagingen voor beginnende skiërs.

Zijn jouw kinderen al redelijk bekwaam in de wintersport? Dan bieden de hobbel piste en het skiparcours de nodige uitdaging. En even bijkomen of opwarmen kan in de speciale kinder iglo. Terwijl je voor extra actie en avontuur terecht kan op Bobby’s slalom of in het spookhuis, waar je op je ski’s doorheen kan glijden. De hele week ski je zo van attractie naar attractie. De kinderen leren razendsnel de weg over de 100 pistekilometers van Obertauern.

Bonnyronde
Uitdagende oefeningen op de Bobby ronde. Foto: TVB Obertauern.

Beleef de Kindertauernrunde

De Tauernrunde is beter bekende als het ‘rondje door Obertauern’. Speciaal voor families met kinderen, is deze ronde er ook in aangepaste vorm. Of eigenlijk, in twee aangepaste vormen.

De Bobby ronde is een rondje door Obertauern voor kinderen die veilig een blauwe piste af kunnen. Tegelijkertijd biedt de My Track ronde meer uitdaging aan kinderen die de wintersport al meer onder de knie hebben. Op beide ronde doorkruis je een funpark, tijdsmetingspiste, het spookhuis en een hobbelpiste. Vergeet onderweg vooral niet te stoppen bij één van de fotopunten om je onvergetelijke herinneringen te vereeuwigen!

rodelen in obertauern
Obertauern heeft een hele bijzondere rodelbaan. Foto: TVB Obertauern.

Met de hele familie iets nieuws ontdekken

Natuurlijk gaat er niks boven een week skiën of snowboarden. Maar wanneer er veel verschil is in onderlinge vaardigheden, dan is het ook heel leuk om iets nieuws te ontdekken. Een activiteit die voor de hele familie nieuw en uitdagend is. En ook daarvoor ben je in Obertauern aan het juiste adres! Ga eens een middag snowbiken, langlaufen of airboarden.

Of wat dacht je van een bezoek aan de rodelbaan? Met een sneeuwscooter rij je omhoog om vervolgens per slee af te dalen. Deel de familie op in teams en laat je verrassen door wie het eerst beneden is.

En zelfs met de allerkleinste kinderen en baby’s is er in Obertauern genoeg te ontdekken. Bij een selectie van hotels kunnen families speciale kinderwagens met ski’s in plaats van wielen huren. Hiermee bewandel je comfortabel de mooiste winterwandelwegen van het winterparadijs.

Enthousiast geworden over Obertauern?

Wil je ook graag een bijzondere familie wintersport in Obertauern meemaken? Of wil je meer weten over deze toffe bestemming? We schreven eerder een uitgebreid artikel over wintersport in Obertauern met heel veel informatie. En natuurlijk kan je ook op de website van Obertauern terecht.

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Black Diamond Helio Carbon ski – voor freeriders en toerskiërs
Ook interessant
11 tips voor een wintersport met de elektrische auto