Een witte skibroek is gewoon gaaf. Maar je moet wel van wassen houden, want ze worden vies. Eigenlijk worden ze net zo vies als iedere andere skibroek, alleen zie je het op je witte broek meteen. Een gouden tip: leun niet tegen de (achterkant van de) auto aan. Dat scheelt al veel.

Ben jij het type bent waarbij wit meestal wit blijft? Of vind je een keer extra wassen in ruil voor een jaloersmakend voorkomen op de piste niet erg? Dan zijn onderstaande witte skibroeken echt iest voor jou.

Wij selecteerden de witte skibroeken die er goed uitzien én functioneel goed scoren. Zo daal je stijlvol warm en comfortabel in je nieuwe witte skibroek de piste af.

Witte skibroek voor dames

Witte skibroeken worden doorgaans voornamelijk voor dames verkocht. Skibroeken in deze kleur voor mannen of kinderen zie je maar weinig. Hieronder vind je de beste dames skibroeken in het wit.

witte skibroek dames
169,95 EUR
witte skibroek goedkoop
79,99 EUR

1. Witte softshell skibroek van Protest

Deze witte damesskibroek valt wat strakker dan de meeste skibroeken. De broek is daardoor ultra vrouwelijk. Omdat het een softshell skibroek betreft is de broek soepel en rekbaar. Hierdoor heeft hij wat meer een stretch effect dan de reguliere hardshell skibroeken. Een softshell skibroek heeft tevens een groot ademend vermogen. Helaas is een softshell skibroek niet helemaal waterdicht maar wel waterafstotend. Deze broek is daardoor minder geschikt om te dragen op dagen met veel neerslag.

2. Witte skibroek van Maier (Vroni)

Vroni is onze favoriet! Maier staat garant voor Duitse degelijkheid. Bij Bever kan je kiezen voor een korte, regular of lange lengte van de skibroek. Wij gingen voor regular en deze viel perfect (176 cm lang). Ook de Hollandse confectiemaat kan aangehouden worden. De broek valt strak, vrouwelijk, stoer en extreem comfortabel. De hoge pand aan de achterkant is fijn en valt strak langs de rug. De broek is zacht, warm en waterdicht. Wie deze broek aandoet wil hem eigenlijk niet meer uitdoen. Je koopt skibroek Vroni van Maier onder andere via Bever voor € 169,95.

3. Witte skibroek van Decathlon

Misschien niet de meest duurzame keuze, maar voor voor nog geen 80 Euro heb je wel een leuke witte skibroek te pakken. Decathlon heeft bij deze broek aan verschillende omstandigheden gedacht en de broek volstaat dan ook prima voor een weekje wintersport. Deze Decathlon skibroek is waterdicht, ademenend en heeft een prima pasvorm (losse fit). De broek is hagelwit, dus neem vooral geen tomatensoep bij de lunch. Supermooi issie ook, dat dan weer wel…

Aandachtspunten bij een witte skibroek

Hoe mooi ze ook zijn, je ziet er alles op. Verrassend is dat bij broek Vroni van Maier de vlekken makkelijk te verwijderen zijn met een vochtige doek. Deze broek blijft van bovenstaande broeken het langst wit. Omdat je een witte broek waarschijnlijk iets vaker wast dan een andere kleur broek is het extra belangrijk om de was instructies op te volgen (als je tenminste langer dan een seizoen met de broek wil doen).

Impregneer de broek na elke wasbeurt. Zo krijgen vuil en vlekken geen kans om zich aan je witte skibroek te hechten. Als je vragen hebt over bovenstaande broeken, laat het ons dan weten in het opmerkingen veld hieronder.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Foto Friday #28 – de mooiste beelden van de Olympische Spelen
Ook interessant
Extreme kou onderweg naar de Alpen – 6 tips tegen de kou