Het is op dit moment niet zo leuk als wintersporter. Of als ondernemer in de wintersport branche. Corona heeft behoorlijk roet in het eten gegooid als het gaat om wintersportplannen. En dat merken de skiwinkels uiteraard ook. Veel liever zouden we ‘gewoon’ de normale prijs betalen en op wintersport gaan dit seizoen. Maar nu het seizoen steeds verder vordert, zijn de uitverkopen alvast van start gegaan. Een heel klein voordeel is dat we daardoor dit jaar waanzinnige aanbiedingen zien. En hoe triest de omstandigheden ook zijn, de aanbiedingen zijn te mooi om niet te delen. En hopelijk helpen we de ondernemers in de branche zo toch nog een beetje.

Op de top heb je een prachtig uitzicht op het Hohe Tauern massief.
Let goed op bij het kopen van een skihelm.

Kortingen tot 70% bij skiwinkels

Bij onderstaande skiwinkels koop je, op dit moment, met hoge kortingen wintersport kleding en accessoires. Maar laten we ook een beetje loyaal zijn. Koop nu  met korting, maar kom ook bij deze winkels terug als je tevreden bent. We hebben er namelijk allemaal baat bij als deze winkels ook na de corona tijdperk nog bestaan. Zo koop je nu de beste skibril uit onze test met 25% korting. Maar ook kleding, ski’s en accessoires zijn al in de uitverkoop.

Shoppen met hoge kortingen doe je onder andere bij

Wintersport aanbiedingen per product

Ben je op zoek naar specifieke wintersport aanbiedingen? Dan hebben we hieronder per product de mooiste aanbiedingen voor je gezocht.

 

 

 

 

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Alpina Prolan rugbeschermer voor dames getest
Ook interessant
Streng winterweer op komst: -10°C en tot 40 centimeter sneeuw voorspeld (in Nederland!)