De winter is helemaal terug in Italië. Afgelopen dagen is er meer dan anderhalve meter sneeuw gevallen. Dat heeft er voor gezorgd dat de pistes er fantastisch bij liggen. Maar ook dat alles er weer super winters uit ziet. Er ligt weer sneeuw op de daken, de bomen zijn weer wit en het voelt alsof we midden in de winter zitten. Voor liefhebbers van de winterzoals wij is dit echt genieten!

Komende weken zijn de mooiste van deze winter

Komende weken zijn misschien wel de mooiste weken van deze winter in Skirama Dolomiti. De enorme sneeuwdump heeft er niet alleen voor gezorgd dat alles er weer winters uit ziet, maar ook dat de pistes er fantastisch bij liggen. Zo ligt er zelfs op de dalafdalingen in Madonna di Campiglio meer dan 1 meter sneeuw. En daar komt komend weekend nog 50-80 centimeter sneeuw bij. Daarna stopt het met sneeuwen en moeten wintersporters rekening houden met stabiel weer met heel veel zon. We kunnen ons geen beter vooruitzicht voorstellen.

Komende weken zijn de mooiste van deze winter
Komende weken zijn de mooiste van deze winter.

Geweldige aanbiedingen voor maart en april

Ben jij nog niet op wintersport geweest en wil je graag gaan skiën? Of ben je wel al geweest en kan je niet wachten om de piste nog een keer op te kunnen? Door de enorme sneeuwval is het komende weken heerlijk in dit deel van Italië. Skirama Dolomiti heeft komende weken nog een aantal heerlijke aanbiedingen. Zo krijg je tussen 16-24 maart 2024 en van 6-14 april 30% korting op de 5- tot 8 daagse Super Skirama skipas. Deze skipas is geldig in alle acht de skigebieden die aangesloten zijn bij Skirama Dolomiti.

In Pontedilegno-Tonale, met een gletsjer tot 3.000 meter hoogte, en Madonna di Campiglio, met een top van 2.500 meter is het tot medio april heerlijk om te skiën of boarden.

Geweldige aanbiedingen voor maart en april

Over Skirama Dolomiti

Skirama Dolomiti is een skiregio die bestaat uit 8 verschillende skigebieden waar je met één skipas terecht kunt. In totaal beschikt de regio over 150 liften en 380 kilometer aan piste. Voor meer informatie over regio kunnen wij onderstaande artikelen van harte aanbevelen.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
6 redenen om (nog) een skivakantie in april te boeken
Ook interessant
Skivakantie voorbij? Zó kan je de wintersport voor 2025 NU al boeken!