Wintersport is niet goedkoop. En dat begint al bij de wintersport outfit. Gaat je kind voor de eerste keer mee op wintersport? Dan kan dat best een diepte investering zijn. Je kan helemaal los gaan in de meeste en meest technische skimaterialen (en dat doen wij maar al te graag). Maar als je kind dan na een paar dagen besluit dat skiën toch toch niet helemaal zijn of haar ding is? Dan zit je daar met je technische investering. Daarom selecteren wij een technisch goed presterende en toch betaalbare ski outfit voor kinderen. Daarmee is je kind helemaal klaar voor de eerste wintersport. En dat voor nog geen 200 euro.

Ski’s, skischoenen en een helm? Die hoef je niet te kopen. Deze onderdelen ontvangen kinderen tot 6 jaar gratis bij hun skilessen.

Goedkoop een complete wintersport outfit voor jongens.

ski outffit goedkoop

Deze ski outfit voor jongens bevat alles wat een kind (voor de eerste keer) op de piste nodig heeft. De skihelm, skischoenen en ski’s krijgen ze in bruikleen bij de skischool. De hele outfit kost nog geen € 200,-. Zelfs met een paar extra handschoenen en skisokken blijf je nog onder dit bedrag. En toch is de outfit geheel van goede functionele kwaliteit en ziet het er erg goed uit. Een perfecte outfit om je dagen stijlvol, warm en droog op de piste door te brengen. Deze goedkope ski outfit voor jongens bevat de volgende producten.

 1. Skipak van Protest € 99,95.
 2. Muts van Wed’ze € 3,99
 3. Fleece trui van Wed’ze € 14,95.
 4. Thermobroek van Wed’ze € 3,99.
 5. Skibril van Uvex € 19,95.
 6. Thermoshirt met lange mouwen van Wed’ze € 3,99.
 7. Skisokken 100 € 5,99 per paar.
 8. Skiwanten van Reima € 34,95.

Goedkoop een complete wintersport outfit voor meisjes.

ski outfit meisje

Deze ski outfit voor meisjes is eigenlijk een starterpack voor alles wat je (de eerste keer) op de piste nodig heeft. De skihelm, skischoenen en ski’s krijgen ze in bruikleen bij de skischool. Deze hele outfit kost nog geen € 200,-. Daarbij is de outfit geheel van goede functionele kwaliteit en ziet het er erg goed uit. Een perfecte outfit om je dagen stijlvol, warm en droog op de piste door te brengen. Deze goedkope ski outfit voor meisjes bevat de volgende producten (klik op de producten om naar de winkel geleid te worden).

 1. Skijas van The North Face (op dit moment in de aanbieding) €59,97.
 2. Skibroek van Wed’ze (op dit moment in de aanbieding) € 17,99.
 3. Warme gebreide hoofdband van Wed’ze € 7,99.
 4. Fleecevest van Jack Wolfskin € 27,47.
 5. Thermobroek van Wed’ze € 3,99.
 6. Skibril van Scott € 17,99.
 7. Skisokken van Decathlon € 5,99.
 8. Skihandschoenen van Reima €32,95.
 9. Thermoshirt van Craft € 29,95.

Deze outfit voor meisjes is geselecteerd op prijs /kwaliteit verhouding. We hebben ook producten geselecteerd op louter kwaliteit. Kijk hiervoor bijvoorbeeld ons artikel over de beste thermoshirts voor kinderen, de leukste mutsen voor kinderen of de beste roze skibroek voor kinderen.

Disclaimer: Dit artikel is met zorg en aandacht samengesteld. De prijzen die getoond zijn, zijn prijzen van onze partners en zijn aan prijswijzigingen onderhevig. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan de getoonde prijzen van de producten.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Wintersport in de herfstvakantie? Maandag sneeuw in Oostenrijk.
Ook interessant
Tirol stemt over Olympische Spelen 2026