De skihelm met vizier is sinds een paar jaar enorm in opkomst. Met name in de skigebieden in Oostenrijk en Zwitserland zie je steeds meer vizierhelmen op de piste. Afgelopen winters hebben wij een enorm aantal skihelmen met vizier getest. Dit type skihelm heeft zich enorm ontwikkeld. De eerste modellen zaten oncomfortabel en besloegen. Inmiddels is de skihelm met vizier niet meer weg te denken van de piste én een enorm goed product geworden.

In dit artikel hebben we, op basis van onze eigen ervaringen, de beste skihelm met vizier voor dames, heren en kinderen geselecteerd. Kijk snel welke het beste bij jou past!

Overzicht: beste skihelm met vizier – top 10

Dít zijn dé beste skihelmen met vizier die dit jaar als beste uit onze test komen:

 1. Julbo Globe – Julbo Globe – warme skihelm met het beste beste vizer
 2. Alpina ORO – beste dames vizierhelm met MIPS
 3. Oakley Mod7 – meest veilige keuze. MIPS skihelm met vizier  (uniseks).
 4. Julbo Globe EVO – dé skihelm met vizier voor brildragers
 5. POC Levator – ultra veilige skihelm met vizier
 6. Atomic Savor – goede skihelm met vizier voor brildragers
 7. CP Corao+ – Zwitsers beschermings mechanisme
 8. Sinner Titan – perfect instapmodel
 9. Wed’ze – goedkope decathlon skihelm met vizier
 10. Salomon Grom – beste kinder ski- & snowboardhelm met vizier
Julbo Globe skihelm met vizier voor dames en heren.
Julbo Globe skihelm met vizier voor dames en heren.

Beste skihelm met vizier – overzicht

Hieronder staan korte en bondige reviews van de beste skihelmen met vizier die op dit moment verkrijgbaar zijn.

1. Julbo Globe – warme skihelm met het beste beste vizier

Type lens: mee kleurend en gepolariseerd vizier categorie 2-4.
Helmconstructie: in-mold.
Wat is leuk: fijne pasvorm, subliem vizier en mooi ontwerp.
Wat is minder: deze helm is online slecht verkrijgbaar.
Kopen: voor € 299,95.

Julbo Globe - warme skihelm met het beste beste vizer

Comfort en optische prestaties kenmerken Globe, de vizierhelm van Julbo. De helm heeft een stoer design, een uiterst comfortabele pasvorm en is volledig in maat verstelbaar. Ook de vier ventilatiegaten in de helm zijn instelbaar. Maar wij zijn vooral onder de indruk van de kwaliteit van de lens. Daaraan merk je dat Julbo al jarenlang ervaring heeft met de ontwikkeling van lenzen voor skibrillen. De Globe wordt is een vizierhelm met meekleurend vizier van de kwaliteit zoals we van Julbo gewend zijn. Hierdoor heb je optimaal zicht onder alle piste omstandigheden. En tot slot is de matte, twee kleurige vormgeving van deze skihelm gewoon echt vet. Je kan kiezen tussen een zwarte vizierhelm, een witte, een paarse of een blauwe. Het vizier past trouwens ook perfect over een (niet al te grote) bril. Daarmee is dit een goede keuze voor brildragers.

Julbo Globe EVO is een uniseks skihelm en is zowel geschikt voor dames, als voor heren. Meer weten? Lees dan onze uitgebreide review van deze helm.


2. Alpina ORO – beste dames vizierhelm met MIPS

Type lens: vizier, categorie onbekend.
Helmconstructie: in-mold met MIPS bescherming.
Wat is leuk: warm dankzij wollen voering, perfect sluitend vizier en MIPS.
Wat is minder: valt klein uit. Alleen voor dames.
Kopen: vanaf 296 euro in verschillende kleuren.

Alpina ORO – beste dames vizierhelm met MIPS

Een warme vizierhelm met een aangename pasvorm. Een zeer aangename pasvorm danzij de voering van Lavalan, een zeer zachte wol die ook nog eens temperatuur regulerend werkt. Het vizier draait over de helm en komt daarna een beetje naar binnen, hierdoor sluit het vizier perfect aan bij het gezicht. Dankzij de MIPS is deze skihelm met vizier voor dames extra veilig. Hij beschermt het hoofd namelijk ook tegen roterende bewegingen tijdens een val. We hebben de veiligheid verder niet getest, maar vinden dit altijd een fijn idee en het geeft een veilig gevoel. De prijs kwaliteit is daarmee ook zeer aantrekkelijk. Kortom: een fijne, warme en veilige vizierhelm voor koukleumen. Deze vizierhelm is verkrijgbaar in zwart en wit en valt klein uit. Bestel daarom bij twijfel een maat groter.

Dit model is met name geschikt voor vrouwelijke wintersporters. Zo is Alpina Oro alleen in kleinere maten verkrijgbaar. Wil je onze eerlijke, eigen mening lezen over deze helm? Lees de volledige review van de Alpina Oro.


3. Oakley Mod7 – Meest veilig. MIPS skihelm met vizier

Type lens: Prizm lens verstelbaar vizier.
Helmconstructie: hybride constructie met MIPS bescherming.
Wat is leuk: MIPS bescherming en comfort.
Wat niet: zeer beperkt verkrijgbaar en prijzig.
Kopen: vanaf 449 euro.

Deze vizierhelm van Oakley is technisch gezien het beste van het beste. De helm zelf is voorzien van verschillende impactzones en van MIPS technologie. Daarmee is de vizierhelm extra veilig omdat deze ook beschermd tegen roterende bewegingen bij een val (die je eigenlijk altijd maakt op de piste). Naast veilig, is de helm ook enorm comfortabel. De pasvorm is uitermate aangenaam. Warm, met voldoende ventilatie mogelijkheden. De instelmogelijkheden zijn ruim. Ook een gewone bril past goed onder het vizier en het vizier schuift makkelijk open en dicht. Het zicht is weids en scherp. Maar uiteindelijk vielen we vooral voor het design van deze vizierhelm. Dat is gewoon vet. Net als de prijs overigens..


4. Julbo Globe EVO – dé skihelm met vizier voor brildragers

Type lens: fotochromatisch vizier (categorie 1 tot en met 3), rode kleur.
Wat is leuk: ijne pasvorm, subliem vizier en mooi ontwerp.
Wat is minder: deze helm is online slecht verkrijgbaar.il.
Kopen: vanaf € 359,95 online.

Julbo Globe - dé skihelm met vizier voor brildragers

De Julbo Glove EVO is de nieuwste vizierhelm van Julbo. De EVO variant van de Julbo Globe is voorzien van een extra scharnier. Dit is speciaal ontwikkeld voor brildragers, zodat het vizier eenvoudig over de reguliere bril gesloten kan worden. Afgelopen winter hebben we uitvoerig de tijd genomen om deze helm te testen. Deze vizierhelm is getest met én zonder bril er onder en het vizier is aan verschillende weersomstandigheden blootgesteld.

Het EVO systeem zorgt er voor dat het vizier goed aansluit op je bril. En dat niet alleen, het systeem zorgt er ook voor dat je bril niet beslaat of van je neus afzakt. Ook komt er geen sneeuw in de helm. Je hebt dus onder alle omstandigheden uitstekend zicht.

Julbo Globe EVO is wat ons betreft een goede investering. Wat krijg je veel waar voor je geld! Zowel het vizier als de helm zelf zijn mega comfortabel. De afwerking is zacht, comfortabel en warm. En de optische prestaties van het vizier overtreffen alle andere vizierhelmen uit onze test.

Julbo Globe EVO is een uniseks skihelm en is zowel geschikt voor dames, als voor heren. Meer weten? Lees ons uitgebreide testrapport.


5. POC Levator – ultra veilige skihelm met vizier

Type lens: wisselsysteem met 2 lenzen.
Helmconstructie: inmold met MIPS.
Wat is leuk: veiligheid, deze helm beschermd optimaal dankzij de berschermingszones.
Wat is minder: prijzig, afgesloten gevoel in deze vizierhelm.
Kopen: voor 499 euro in wit en zwart verkrijgbaar.

ultra veilige skihelm met vizier

Deze skihelm met vizier was een totale verrassing. Toen we hem zagen liggen bij de lokale sportzaak waren we direct verrast door het bijzondere futuristische ontwerp. Een ‘robocophelm’ met vlakke bovenkant en rond design. We mochten de helm meenemen voor de test en waren verbaasd over het enorme draagcomfort, het scherpe zicht en het gemak waarmee de lenzen gewisseld kunnen worden. Al voelt het wel een beetje ‘in je eigen wereld’ onze deze helm. Het vizier sluit perfect af, past over een bril heen en heeft weids scherp beeld. Ideaal voor brildragers en iedereen wie maximale veiligheid verlangt. POC Levator kost wel wat, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug!


6. Atomic Savor – goede skihelm met vizier voor brildragers

Type lens: fotochromatische lens, past zich aan naar lichtomstandigheden.
Helmconstructie: hardshell.
Wat is leuk: vizier kan in twee standen, waarvan één stand voor brildragers.
Wat is minder: magneetsluiting is even wennen.
Kopen: verkrijgbaar voor 180 euro.

Atomic Savor - goede skihelm met vizier voor brildragers

Dit nieuwe model vizierhelm van Atomic heeft een bijzondere innovatie: het vizier kan in twee standen gedragen worden. Je kan het vizier gewoon omlaag schuiven en een beetje naar voren dragen, zo past een bril onder het vizier. Maar wie geen bril draagt, kan het vizier ook dichter naar het gezicht schuiven. Het vizier is fotochromatisch en past zich automatisch aan naar de lichtomstandigheden. Deze aanpassing duurt een paar seconde en gaat bijna onopgemerkt. Verder is de helm comfortabel en licht van gewicht, al is het niet de meest comfortabele helm uit de test. Ideaal voor brildragers of wintersporters die af en toe een bril dragen.


7. CP Corao+ Zwitsers beschermings mechanisme

Type lens: meekleurend en polariserend vizier.
Helmconstructie: hybride.
Wat is leuk: design, luxe afwerking van de helm.
Wat is minder: te prijzig.
Kopen: voor € 389,95.

CP Corao+ – eigen beschermingsmechanisme

CP Corao+ is de meest veilige helm van dit Zwitsere skihelm merk. De helm is namelijk voorzien van ODSA, een speciaal beschermingsmechanisme wat beschermd bij draaiende bewegingen tijdens een val (vergelijkbaar met MIPS). Of dit ook daadwerkelijk veiliger is, hebben we (gelukkig) niet getest. Maar deze vizierhelm zit wel erg comfortabel. Het vizier gaat wat moeizaam open en dicht, maar is optisch van top kwaliteit. De lens past zich automatisch aan naar de weersomstandigheden. Daarbij geeft de gepolariseerde lens veel rust aan de ogen. Zelfs op de meest zonnige dagen hoef je niet met je ogen te knijpen onder dit vizier. Een fijne helm, die heel goed over een (iets grotere) bril past.

Van deze uniseks skihelm schreven we eerder een review.


8. Sinner Titan – perfect instapmodel

Type lens: categorie 2 (bewolkte weer).
Helmconstructie: in mold.
Wat is leuk: degelijke vizierhelm voor scherpe prijs.
Wat is minder: slechts 1 vizier, voor bewolkte weer.
Kopen: vanaf € 120 in verschillende modellen verkrijgbaar.

Sinner Titan - perfect instapmodel

Sinner Titan is een eyecatcher met een fijne pasvorm. De helm zit lekker, is instelbaar met een draaiwiel en basaal afgewerkt. Het meegeleverde vizier heeft een gespiegelde categorie 2 lens, welke voor bewolkte omstandigheden of weinig lichtinval optimaal is.

Deze vizierhelm geldt zowel voor dames en voor heren als het perfecte instapmodel. De prijs is mild en de prestaties ook. Maar zolang je hem gebruikt onder droge omstandigheden op de piste volstaat deze helm goed. Bij hevige sneeuwval kan er wat sneeuw bij het vizier naar binnen sneeuwen. Voor de meeste wintersporters zal deze skihelm met vizier echter prima volstaan.


9. Wed’ze – goedkope decathlon skihelm met vizier

Type lens: all weather lens.
Helmconstructie: in-mold, lichtgewicht helm.
Wat is leuk: goedkope helm met vizier.
Wat is minder: pasvorm, niet voor brildragers.
Kopen: voor € 89,99 via Decathlon.

Wed'ze - goedkope decathlon skihelm met vizier

Dit is één van de goedkoopste skihelmen met vizier die we hebben gevonden. Dat wil zeggen, de goedkoopste variant die ook nog voldoet aan onze kwaliteitseisen. Voor het geld waarvoor je nauwelijks een skibril kan kopen, koop je bij Decathlon een skihelm en skibril in één. En dan is de vizierhelm ook nog voorzien van een ‘all weather’ lens welke geschikt is voor alle weersomstandigheden. Uiteraard is de afwerking lang niet zo mooi als bij bovenstaande modellen en lever je op comfort ook in.

Dit is echt een goedkope vizierhelm. Hij voldoet aan de veiligheidseisen en er zit een beschermend vizier op in categorie 3. Dit vizier is vooral geschikt voor onbewolkt weer, maar bij bewolkt weer hadden wij ook prima zicht. Qua comfort en optische prestaties moet je hier niet teveel van verwachten. Wij zien dit meer als de goedkoopste manier om zowel een skibril als skihelm te hebben voor je wintersport. Voor de beginnende wintersport zou dit een goede optie kunnen zijn. Maar voor wintersporters met meer ervaring, die weten dat ze de komende jaren gebruik gaan maken van hun gear, adviseren we één van de andere bovenstaande modellen te kiezen.

Maar voor nog geen 90 euro ben je wel voorzien van zowel je skihelm als je skibril. En het zit niet verkeerd.


10. Salomon Grom – kinder ski- & snowboardhelm met vizier

Type lens: oranje vizier (beide cat. 2).
Wat is leuk: stoer en vertrouwde Salomon kwaliteit.
Wat is minder: draaiwiel in plaats van Custom Air.
Kopen: voor € 99,95

Salomon Grom - kinder ski- & snowboardhelm met vizier

Een skihelm met vizier is voor kinderen interessant wanneer zij een bril dragen. Een vizier gaat in dat geval over de bril heen. Daarbij kan je geld besparen door een kinderskihelm met vizier te kopen. Overleg wel even met je kind, of laat hem van tevoren passen. Sommige kinderen vinden een skihelm met vizier geweldig, andere vinden het helemaal niks. Onze kinderen, die meer dan 100 dagen per jaar op de piste te vinden zijn, vinden het wel cool. Ze voelen zich net robot of astronaut met hun vizierhelmen. Maar ze hebben ook nog altijd een losse skihelm en skibril tot hun beschikking waarmee ze afwisselen.

Een ski- en snowboardhelm met vizier voor kinderen, Salomon heeft hem gewoon! Maar deze vizierhelm voor kinderen kan natuurlijk ook heel goed door stoere skiërs gebruikt worden. Hij is er in zwart, blauw of paars. Altijd met oranje vizier in categorie 2. Makkelijk te bedienen, licht van gewicht, comfortabel op het kinderhoofd. Oh ja, Salamon Grom is ook nog geschikt voor brildragers. En hij is met € 99,95 heel vriendelijk geprijsd.


Een goede skihelm met vizier is ideaal voor brildragers
Een goede skihelm met vizier is ideaal voor brildragers.

Tips voor het kopen van een skihelm met vizier

Een skihelm of snowboardhelm met vizier is een duurzame investering waar je meerdere jaren plezier van beleeft. Wanneer je een vizierhelm gaat kopen, is het daarom belangrijk om aandacht aan onderstaande punten te besteden.

 • de maat
 • het vizier
 • draagcomfort en pasvorm

Hieronder worden de aandachtspunten verder toegelicht.

De maat van de vizierhelm

De maat is het belangrijkste aandachtspunt en eerste uitgangspunt bij de selectie van jouw helm. Alleen een goed passende skihelm biedt voldoende bescherming wanneer je valt. Wanneer een helm goed past, beweegt hij niet als je met je hoofd beweegt.

Meet je helmmaat voordat je gaat winkelen. Jouw helmmaat is de omtrek van je hoofd in centimeter. Deze maat kan je makkelijk zelf opmeten.

Sommige fabrikanten gebruiken een maataanduiding in S / M / L vorm. Hieronder staat per merk aangegeven welke maat per fabrikant bij jouw hoofdomtrek past. Dat maakt het online shoppen een stuk makkelijker!

Kies de juiste maat voor je skihelm met vizier

Merk SkihelmXSSMLXLXXL
Anon53-5555-5757-5959-6161-63
Atomic53-5656-5959-62
CP53-5556-5858-6060-6263
Dainese53-5455-5657-5859-6061-62
Giro52-53,553,5-55,555,5 – 5757-5959-60,560,5-62,5
K248-5152-5556-5960-62
Kask56586062
Salomon53-5455-5656-5758-5959-6061-62
Shred52-56 57-61
Sinner53-5455-5657-5859-6061-62
Tenson54-5858-62

Het vizier van je skihelm

Uiteraard stel je eisen aan het vizier van de helm. Wil je een mee kleurend vizier, verwisselbaar vizier of heb je genoeg aan 1 (doorgaans oranje) vizier? Daarnaast kunnen de lenzen nog gepolariseerd zijn waardoor schittering verdwijnt. En dan zijn er nog vizerhelmen die het allemaal hebben: een mee kleurend en gepolariseerd vizier. Een voorbeeld hiervan de dameshelm van CP. Hieronder staan de lenskleuren toegelicht.

Kies het juiste vizier bij je helm

Kleur vizierVoor weertype% licht doorlatend
geelzware bewolking, hevige sneeuw80-100%
roze / ambernormale bewolking, lichte tot gemiddelde sneeuw43-80%
oranjelichte bewolking18-43%
Bruinonbewolkt en zonnig3-18%

Pasvorm en comfort

Pas een vizierhelm altijd voordat je op wintersport gaat! Wanneer een skihelm niet lekker zit, te ruim is of knelt, ruil hem dan altijd om. Een helm moet lekker zitten want je hebt hem straks de hele week op je hoofd.
Besteed ook aandacht aan ventilatie. Sommige helmen hebben veel mogelijkheid terwijl andere beperkter zijn. Bepaal wat voor jou belangrijk is.

Een nieuwe vizierhelm gaat 5 jaar mee. Dus koop er één waar je de komende 5 jaar met plezier mee gaat wintersporten.

Een skihelm of snowboardhelm met vizier is een duurzame investering waar je meerdere jaren plezier van beleeft.
Een skihelm met vizier is een goede investering waar je nog lang plezier van hebt.

Online een skihelm met vizier kopen

Je skihelm met vizier kan je veilig en betrouwbaar online kopen. Om zeker van je aankoop te zijn volg je deze drie stappen:

 1. Meet eerst de omtrek van je hoofd om de maat van je skihelm te bepalen
 2. Kies vervolgens het soort vizier dat je wil
 3. Kies tot slot een skihelm in je favoriete webshop
Webshops om online een skihelm met vizier te kopen

Betrouwbaar en met gemak online een skihelm met vizier kopen? En als deze niet past de helm gewoon terug kunnen sturen? Zonder gekke regels of kleine ongemakkelijke lettertjes. Bij onderstaande webshops vind je een uitgebreid aanbod van goede merken en kan je handig selecteren op de voor jou belangrijke criteria:

25+ vizierhelmen
vanaf € 150

80+ vizierhelmen
vanaf € 74,95

10+ vizierhelmen
vanaf € 99,95

25+ vizierhelmen
vanaf € 59,95

Door bij bovenstaande webshops te winkelen, koop je veilig en betrouwbaar online een skihelm. Je hoeft je geen zorgen te maken over retouren of het terugkrijgen van betaalde bedragen.

Goedkope skihelm met vizier kopen

Een goedkope skihelm met vizier zal niet alle geneugten bieden die de meest recente kwaliteitsmodellen wel bieden. Denk daarbij aan lichtgewicht, draagcomfort en vizierkwaliteit. Wanneer je toch voor weinig geld een goede vizierhelm wil scoren, adviseren we je om te wachten tot de uitverkoop (na februari). Dan zijn er vaak wat uitlopende modellen in de aanbieding. Het nadeel is natuurlijk wel dat je niet meer zoveel keuze hebt als nu. Maar goed, je betaalt dan vaak een stuk minder.


Een skihelm of snowboardhelm met vizier is een duurzame investering waar je meerdere jaren plezier van beleeft.
Een skihelm met vizier is een duurzame investering waar je meerdere jaren plezier van beleeft.

Beste skihelm met vizier – verschillen dames en heren

Waar de herenmodellen veelal de ‘uniseks’ modellen betreffen, zijn damesmodellen daarentegen vaak minder ‘uniseks’. Daarmee bedoelen we dat de damesmodellen vaak vrouwelijk zijn afgewerkt. Of je als dame kiest voor een ‘uniseks’ skihelm met vizier of voor een ‘damesmodel’ is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur. Technisch ontloopt het elkaar niet, het is puur design wat het verschil maakt


Overzicht en veel gestelde vragen

Onze skihelm met vizier test is een van de meest uitgebreide artikelen op deze website. We kunnen ons voorstellen dat je het overzicht een beetje kwijtgeraakt bent. Daarom hebben we de belangrijkste informatie hieronder kort samengevat.

Wat is de beste skihelm met vizier?

Iedere winter nemen wij uitgebreid de tijd om de beste skihelmen met vizier te testen en selecteren. Omdat we vanuit Oostenrijk werken, staan we al bij de start van het seizoen op de piste, onder alle weersomstandigheden en altijd gewapend met een tas vol vizierhelmen.

Onze favoriete skihelmen met vizier van dit jaar zijn:

Julbo Globe – Julbo Globe – warme skihelm met het beste beste vizer
Alpina ORO – beste dames vizierhelm met MIPS
Oakley Mod7 – meest veilige keuze. MIPS skihelm met vizier  (uniseks).
Julbo Globe EVO – dé skihelm met vizier voor brildragers
POC Levator – ultra veilige skihelm met vizier
Atomic Savor – goede skihelm met vizier voor brildragers
CP Corao+ – Zwitsers beschermings mechanisme
Sinner Titan – perfect instapmodel
Wed’ze – goedkope decathlon skihelm met vizier
Salomon Grom – beste kinder ski- & snowboardhelm met vizier

Wat is de beste heren vizierhelm?

Hieronder staan onze favoriete vizierhelmen voor heren:

Julbo Globe – Julbo Globe – warme skihelm met het beste beste vizer
Oakley Mod7 – meest veilige keuze. MIPS skihelm met vizier  (uniseks).
Atomic Savor – goede skihelm met vizier voor brildragers

Bekijk de volledige skihelm met vizier test

Wat is een goede skihelm met vizier voor dames?

Iedere winter nemen wij uitgebreid de tijd om de beste skihelmen met vizier te testen en selecteren. Omdat we vanuit Oostenrijk werken, staan we al bij de start van het seizoen op de piste, onder alle weersomstandigheden en altijd gewapend met een tas vol vizierhelmen.

Hieronder staat onze selectie met fijne skihelmen met vizier voor dames:

Alpina ORO – beste dames vizierhelm met MIPS
Julbo Globe EVO – dé skihelm met vizier voor brildragers (en niet brildragers)
POC Levator – ultra veilige skihelm met vizier

Bekijk de volledige skihelm met vizier test

Waar moet je op letten bij het kopen van een skihelm met vizier?

Een skihelm of snowboardhelm met vizier is een duurzame investering waar je meerdere jaren plezier van beleeft. Wanneer je een vizierhelm gaat kopen, is het daarom belangrijk om aandacht aan de volgende punten te besteden: de maat, het vizier, draagcomfort en pasvorm.

Wil je meer weten? Lees dan onze uitgebreide tips.

Waar kan je een goede skihelm met vizier kopen?

Er zijn veel webshops waar je online een skihelm kunt kopen. Betrouwbaar en met gemak online een skihelm met vizier kopen? En als deze niet past de helm gewoon terug kunnen sturen? Zonder gekke regels of kleine ongemakkelijke lettertjes. Kies dan aan van de webshops die hier staan.


Iedere winter nemen wij uitgebreid de tijd om de beste skihelmen met vizier te testen en selecteren. Omdat we vanuit Oostenrijk werken, staan we al bij de start van het seizoen op de piste, onder alle weersomstandigheden en altijd gewapend met een tas vol vizierhelmen.
De Gear Guide is geheel onafhankelijk en wij ontvangen geen vergoeding voor de opname van producten. De producten vinden wij op zelf online, of worden door leveranciers toegestuurd zodat wij ze kunnen testen. De links naar de artikelen zijn affiliatielinks. Wanneer je iets koopt via deze links, krijgen wij een percentage van de aankoopsom. Jij betaalt hier echter niks extra’s voor. Op deze manier krijgen wij een kleine vergoeding voor onze inspanningen en investeringen. Dus ben je blij met deze test? Dan kan je ons bedanken door via onze één van onze links iets te kopen.

Eerder verschenen
Inspiratie: 5 heerlijk accommodaties die nog vrij zijn in de voorjaarsvakantie
Ook interessant
DOCU: het ongelooflijke verhaal van de ‘hoogtemeter miljonair’ van Engelberg-Titlis