banner

De afgelopen tien dagen is er een enorm pak sneeuw gevallen in de Alpen. Sinds eind november sneeuwt het vrijwel non-stop en inmiddels ligt er in de meeste skigebieden een dikke laag sneeuw.

Nieuwe dag, nieuwe sneeuw

Als je houdt van sneeuw, is het op dit moment echt genieten in de skigebieden. Elke dag valt er opnieuw een verse laag. De sneeuw is trouwens van topkwaliteit, licht en luchtig. Heerlijk! Inmiddels is er zo veel gevallen dat werkelijk alles bedekt is onder een mooie laag sneeuw. En dat ziet er echt geweldig uit!

Heel veel sneeuw
Er ligt een enorm pak sneeuw.

Elke dag de auto uitgraven

Afgelopen dagen zijn we elke dag wel even bezig geweest met het uitgraven van de auto. Als we dat niet gedaan hadden, hadden we nu moeite gehad om hem terug te vinden. Weten we gelijk waarom de meeste Oostenrijkers een garage of een carport hebben. 😉

Auto in de sneeuw
Elke dag de auto uitgraven..

Wandelen door winter wonder land

Op de momenten dat het even stopt met sneeuwen, is het heerlijk om naar buiten te gaan. Omdat de meeste skiliften in de omgeving nog gesloten zijn, maken we regelmatig een mooie winter wandeling. Op onze snowboots lopen we letterlijk door een winter wonder land! Dat past natuurlijk super goed bij de tijd van het jaar. In de Alpen krijgen we sowieso een witte kerst. Wie weet in Nederland ook wel!?

Witnerwandelen door de sneeuw
Genieten in winter wonder land!

Als de zon dan even doorkomt

De momenten dat de zon er even in slaagt om de wolken te verdrijven zijn helemaal magisch! Alles ziet er dan zo winters uit… Inmiddels is ook het langlauf spoor geprepareerd en kunnen we voor het eerst deze winter gaan langlaufen. Wat fijn dat er zo veel manieren zijn om van de winter te genieten.

Als de zon doorkomt op het langlaufspoor
Als de zon door komt, ziet het er zo uit.

Skigebieden zijn klaar voor de kerstvakantie! Jij ook?

De eerste sneeuwdump is eindeloos. De sneeuw die nu gevallen is, zorgt er voor dat de kerstvakantie een geweldige ervaring wordt. Ben jij al klaar om te gaan wintersporten? Er zijn nog een aantal mooie last minute aanbiedingen voor wintersporters die met kerst nog willen gaan wintersporten. Voor iedereen, die net als wij, ook zo geniet van de voorpret op het komende winterseizoen staan hieronder een aantal inspirerende artikelen voor de perfecte wintersport 2022:

De skigebieden zijn er klaar voor.
De skigebieden zijn er klaar voor.. jij ook?

Op de hoogte blijven?

Natuurlijk houden we onze lezers op de hoogte van de actuele situatie in de skigebieden. Wil jij op de hoogte blijven van de komende sneeuwdumps en het laatste nieuws? Volg ons dan via social media:

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Ervaar de magische kerstdagen tijdens een wintersport in La Plagne
Ook interessant
Review Snowboots Sorel Explorer Joan: comfortabele, warme snowboots